Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ontvangst in de kliniek

Op de dag van de behandeling meld je je bij de balie. Daar controleren we nog een keer jouw gegevens. Klopt het allemaal, dan zal de verpleegkundige je verder begeleiden. De verpleegkundige brengt je naar de operatiekamer en geeft je de laatste informatie over de ingreep.

De operatie

Tijdens de buikwandoperatie wordt onderhuids vet en overtollige huid verwijderd. De chirurg kan zo nodig ook de buikspier aanspannen. Heb je alleen vetophoping onder je navel, en niet ook erboven, dan is de operatie eenvoudiger. Een buikwandcorrectie kan gecombineerd worden met liposuctie van de maag of onderbuik. 

Zoals bij elke operatie zijn littekens onvermijdelijk. Als het even mogelijk is, maakt de plastisch chirurg een dwarse incisie, die onder de bikinilijn valt en dus goed te verbergen is. Als de navel moet worden verplaatst, komt er ook een litteken rondom de navel dat na een jaar vrijwel niet meer te zien is. De buikwandcorrectie duurt gemiddeld 1,5 uur en wordt uitgevoerd onder algehele narcose.

Na de operatie

Na de operatie moet je meestal een nacht in de kliniek blijven. Zodra je weer kunt lopen en de verpleegkundige tevreden is over het herstel en je conditie, mag je naar huis. Na de operatie worden drains achtergelaten. Bij de controle worden deze drains en het verband verwijderd. Over het algemeen is dit na een aantal dagen. Je kunt daarna ook weer gewoon douchen. De hechtingen zijn oplosbaar.

Extra cellulitis behandeling

Je kunt de effecten van een buikwandcorrectie optimaliseren met een voor- en nabehandeling. Hiervoor maken we gebruik van het LPG-apparaat. Dit apparaat versterkt de doorbloeding van de huid, stimuleert de vorming van bindweefsel en activeert organische functies. Lees hier meer over de LPG- of Endermologie behandeling.


Veelgestelde vragen

Bij welk BMI kom ik aanraking voor een behandeling?

Bij Bey Clinics worden geen behandelingen uitgevoerd bij personen met een BMI hoger dan 35.

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten met een buikwandcorrectie?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Bekijk meer