Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Soorten Fillers

Er bestaan verschillende fillers op basis van hyaluronzuur. Bey kiest heel bewust voor de beste fillers met het mooiste en natuurlijkste resultaat: Juvederm en Restylane. Bekijk hieronder welke filler het beste bij jou past. Heb je moeite met kiezen? Onze specialisten adviseren je graag over de beste behandeling voor jou.

Behalve fillers bieden we ook andere injectables aan, Botox en Profhilo. Deze verjongen je uitstraling op een andere manier.

 

Een natuurlijke verjonging

Fillers geven je huid weer een frisse uitstraling door het opvullen van rimpeltjes en plooien en het toevoegen van volume. Na de behandeling heb je direct resultaat en dat blijft tussen de 6 en de 12 maanden zichtbaar. Daarna neemt het langzaam af omdat je lichaam het eiwit afbreekt. Je kunt de behandeling probleemloos herhalen.

 

Voor gezicht, decolleté en handen

Heb je ontsierende gezichtsrimpels, plooien in je hals of in je decolleté? Of wil je graag wat meer volume in je lippen, kin of wangen? Fillers zijn ideaal voor het opvullen van rimpels in het gezicht zoals lachrimpels, fronsrimpels en lijnen in de nek en het decolleté. Ook kun je met fillers volume toevoegen aan de lippen, wangen, kaaklijn en aan de huid op de handen. Voor elk behandelgebied is er een passende filler.

 Lees hier de ervaringenHet verloop van het traject

Plan een intakegesprek Stap 1

Plan een intakegesprek

Intake met medisch specialist Stap 2

Intake met medisch specialist

De behandeling Stap 3

De behandeling

Nazorg Stap 4

Nazorg

Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht voor een behandeling met fillers?

Wil je een behandeling met fillers, dan kun je terecht bij onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Heerenveen, Utrecht, Hilversum en Zwolle. Bekijk hier onze locaties.

Zijn fillers gevaarlijk?

Fillers zijn gemaakt met een type eiwit dat van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Daardoor zijn ze niet gevaarlijk. Direct na de behandeling kan de huid in het behandelde gebied wel een beetje geïrriteerd zijn. Dat trekt vanzelf weg.

Welke delen in je gezicht kan je met fillers behandelen?

Met fillers kunnen we je gezicht, nek, decolleté, bovenarmen en handen behandelen. In het gezicht behandelen we de lippen en wangen, jukbeenderen, kaaklijn, voorhoofd en het gebied rond de ogen.

Hoe lang blijft een filler zitten?

Fillers blijven 6 tot 12 maanden actief. Daarna neemt het effect af omdat je lichaam het ingespoten eiwit afbreekt. Je kunt de behandeling probleemloos herhalen.

Bekijk meer