Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Soorten Fillers

Er bestaan verschillende fillers op basis van hyaluronzuur. Bey kiest heel bewust voor de beste fillers met het mooiste en natuurlijkste resultaat: Juvederm en Restylane. Bekijk hieronder welke filler het beste bij jou past. Heb je moeite met kiezen? Onze specialisten adviseren je graag over de beste behandeling voor jou.

Behalve fillers bieden we ook andere injectables aan, Botox en Profhilo. Deze verjongen je uitstraling op een andere manier.

 

Een natuurlijke verjonging

Fillers geven je huid weer een frisse uitstraling door het opvullen van rimpeltjes en plooien en het toevoegen van volume. Na de behandeling heb je direct resultaat en dat blijft tussen de 6 en de 12 maanden zichtbaar. Daarna neemt het langzaam af omdat je lichaam het eiwit afbreekt. Je kunt de behandeling probleemloos herhalen.

 

Voor gezicht, decolleté en handen

Heb je ontsierende gezichtsrimpels, plooien in je hals of in je decolleté? Of wil je graag wat meer volume in je lippen, kin of wangen? Fillers zijn ideaal voor het opvullen van rimpels in het gezicht zoals lachrimpels, fronsrimpels en lijnen in de nek en het decolleté. Ook kun je met fillers volume toevoegen aan de lippen, wangen, kaaklijn en aan de huid op de handen. Voor elk behandelgebied is er een passende filler.

 Lees hier de ervaringenHet verloop van het traject

Plan een intakegesprek Stap 1

Plan een intakegesprek

Intake met medisch specialist Stap 2

Intake met medisch specialist

De behandeling Stap 3

De behandeling

Nazorg Stap 4

Nazorg

Veelgestelde vragen

Is het gevaarlijk om fillers te laten inbrengen als ik net een COVID-19 vaccinatie heb gehad?

Uit onderzoek is gebleken dat er een kleine kans bestaat dat een recente filler behandeling een reactie vertoont op een COVID-19-vaccinatie.
Wij adviseren je daarom dringend om vanaf 2 weken voor- tot twee na een COVID-19-vaccinatie geen fillerbehandeling te ondergaan.

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Welk merk botox en fillers wordt gebruikt bij Bey by Bergman Clinics?

Bij Bey Clinics staat kwaliteit en veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met A-merken waaronder Restylane, Juvederm, Radiesse,  Botox® en Azzalure.

Bekijk meer