Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Voordat je naar de kliniek komt 

Houd rekening met onderstaande aandachtspunten voordat je op de dag van de operatie naar Bey komt:

  • Regel vervoer naar huis en gezelschap voor de eerste 24 uur. Je kunt niet zelf rijden en ook niet zelfstandig met het openbaar vervoer reizen.  
  • Draag op de dag van de ingreep makkelijke, los zittende kleding. Dat is na afloop het prettigst.
  • Neem medicatie die je thuis gebruikt mee naar de kliniek. 
  • Neem de eventueel voorgeschreven medicatie mee naar de kliniek. 
  • Je moet nuchter zijn voor de narcose. 

Ontvangst in de kliniek 

Op de dag van de operatie meld je je bij de ontvangstbalie. Daar controleren we nog een keer jouw gegevens. Klopt het allemaal, dan brengt de verpleegkundige je naar je kamer. Daar kun je je omkleden en krijg je een infuus voor het toedienen van de antibiotica. Ook worden er foto’s van je borsten gemaakt. De arts zal wat jullie besproken hebben tijdens het eerste consult doornemen en je kunt de arts nog vragen stellen. Daarna neemt de arts je mee naar de operatiekamer. De anesthesist brengt je onder narcose.

De borstvergrotingsoperatie 

Eerder heb je, al dan niet m.b.v. een 3D consult, met de plastisch chirurg gekozen voor een bepaald model implantaat en voor de manier van plaatsen. Tijdens de ingreep maakt de arts een sneetje van 3 tot 5 centimeter op een plek die niet opvalt, zoals de borstplooi. Via dat sneetje brengt hij of zij het implantaat op zijn plek en maakt het sneetje weer goed dicht. De ingreep duurt ongeveer een uur. 

Na de operatie 

Na de operatie word je wakker op de uitslaapkamer. Ben je weer helemaal bij, dan ga je terug naar je kamer. Je begeleider of chauffeur kan je hier ook weer opzoeken. Als je je goed voelt en de arts of verpleegkundige het verantwoord vindt, mag je weer naar huis. Meestal is dat een paar uur na de ingreep. Je krijgt een sportbeha aan, die je een periode dag en nacht moet dragen.


Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten ?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Wat zijn de mogelijke risico’s en complicaties van een borstvergroting?

Een borstvergroting is een relatief veilige ingreep, maar het blijft een operatie met bijbehorende risico’s. Die hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Bekijk meer