088 9000 535 Maak een afspraak

Voordat je naar de kliniek komt 

Houd rekening met onderstaande aandachtspunten voordat je op de dag van de operatie naar Bey komt:

  • Regel vervoer naar huis en gezelschap voor de eerste 24 uur. Je kunt niet zelf rijden en ook niet zelfstandig met het openbaar vervoer reizen  
  • Draag op de dag van de ingreep makkelijke, los zittende kleding. Dat is na afloop het prettigst  
  • Neem medicatie die je thuis gebruikt mee naar de kliniek 
  • Neem de eventueel voorgeschreven medicatie mee naar de kliniek 
  • Je moet nuchter zijn voor de narcose 

Ontvangst in de kliniek 

Op de dag van de operatie meld je je bij de ontvangstbalie. Daar controleren we nog een keer jouw gegevens. Klopt het allemaal, dan brengt de verpleegkundige je naar je kamer. Daar kun je je omkleden en krijg je een infuus voor het toedienen van de antibiotica. Ook worden er foto’s van je borsten gemaakt. De arts zal wat jullie besproken hebben tijdens het eerste consult doornemen en je kunt de arts nog vragen stellen. Daarna neemt de arts je mee naar de operatiekamer. De anesthesist brengt je onder narcose.

De borstvergrotingsoperatie 

Eerder heb je, al dan niet m.b.v. een 3D consult, met de plastisch chirurg gekozen voor een bepaald model implantaat en voor de manier van plaatsen. Tijdens de ingreep maakt de arts een sneetje van 3 tot 5 centimeter op een plek die niet opvalt, zoals de borstplooi. Via dat sneetje brengt hij of zij het implantaat op zijn plek en maakt het sneetje weer goed dicht. De ingreep duurt ongeveer een uur. 

Na de operatie 

Na de operatie word je wakker op de uitslaapkamer. Ben je weer helemaal bij, dan ga je terug naar je kamer. Je begeleider of chauffeur kan je hier ook weer opzoeken. Als je je  goed voelt en de arts of verpleegkundige het verantwoord vindt, mag je weer naar huis. Meestal is dat een paar uur na de ingreep. Je krijgt een sportbeha aan, die je een periode dag en nacht moet dragen.

Neem contact op of bekijk onze vestigingen

Plan nu online een afspraak voor een borstvergroting

U wilt een afspraak maken voor een borstvergroting in één van onze Uiterlijk & Huid klinieken. Om u goed voorbereid op een spreekuur te ontvangen stellen wij u een aantal aanvullende vragen.

1) Bent u tussen de 18 en 75 jaar oud?

2) BMI calculator

Bereken uw BMI score

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Leeftijd:

jaarLengte:

meterGewicht (kg):

kilo3) Bent u in de afgelopen 2 maanden langer dan 24 uur aaneengesloten in een buitenlands ziekenhuis verbleven? En/of bent in de afgelopen 2 maanden in aanraking/contact geweest met bedrijfsmatig gehouden levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens geweest?

4) Gebruikt u, of heeft u in de afgelopen 3 maanden voorgeschreven medicatie gebruikt?

Wij verzoeken u een actueel medicatie overzicht van huisarts of apotheek mee te nemen naar het consult.

5) Bent u eerder elders geopereerd aan een borstvergroting waar u niet tevreden over bent?

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten in uw leeftijdscategorie niet opereren. Wellicht kunnen wij u een alternatief aanbieden. Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten met een te hoog BMI niet opereren. Wellicht kunnen wij u wel een alternatief bieden.Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

U kunt een afspraak inplannen voor een eerste consult met de plastisch chirurg betreffende een borstvergroting. Het consult is geheel kosteloos en vrijblijvend. De operatie wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.

U kunt bij ons terecht voor een second opinion bij de plastisch chirurg. De kosten hiervan bedragen € 250,- Deze kosten dient u voorafgaand aan het consult te betalen. Beslist u in een later stadium om deze ingreep opnieuw door ons te laten uitvoeren, dan brengen wij deze € 250,-, in mindering op uw factuur.