Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Behandelgebieden

Onze gecertificeerde artsen bepalen samen met jou de behandeling die aansluit bij het gewenste natuurlijke resultaat.

Botox kan onder andere worden ingezet voor de volgende gebieden:

Voorhoofd

  • Fronsrimpel: de rimpel tussen de wenkbrauwen. Door Botox worden de spiertjes tussen de wenkbrauwen tijdelijk stilgelegd, waardoor de spier zich ontspant. Het resultaat is dat de diepe frons verdwijnt en de rimpels tussen de wenkbrauwen worden verzacht. Dit geeft het gezicht een zachtere uitstraling
  • Wenkbrauwlift: bij een wenkbrauwlift gaan de wenkbrauwen door middel van een botox behandeling wat hoger op het voorhoofd staan. Afhankelijk van de stand en de hoogte van de wenkbrauwen wordt er door de cosmetisch arts het injectiegebied bepaald, waarna de spier die de wenkbrauw als het ware naar beneden trekt wordt ingespoten met botox. De spier ontspant tijdelijk waardoor de wenkbrauw hoger op het voorhoofd komt te staan. Dit geeft een frissere en uitgeruste uitstraling.
  • Rimpels voorhoofd: door de dagelijkse mimiek van het gezicht zoals fronsen of het optrekken van de wenkbrauwen ontstaan er rimpels in het voorhoofd. Door botox te injecteren in het voorhoofd zorgt dit ervoor dat de spieren in het voorhoofd tijdelijk ontspannen. Dit heeft een verzachtend effect op de fijne lijntjes van het voorhoofd.

Ogen

  • Kraaienpootjes: door het knijpen met de ogen en lachen ontstaan er rimpeltjes naast de ogen. Deze kraaienpootjes kunnen worden behandeld met botox.. De spiertjes naast je ogen worden tijdelijk verslapt en daardoor worden de rimpels naast de ogen verzacht. Dit geeft een heldere blik met een jongere uitstraling.

Mond

  • Hangende mondhoeken: naarmate je ouder wordt, kunnen de mondhoeken naar beneden hangen. Dit geeft een wat norse of verdrietige blik. Door middel van een botox behandeling kunnen de mondhoeken wat gelift worden.
  • Gummy smile: bij een gummy smile is het tandvlees zichtbaar als je lacht. Een oorzaak hiervan kan zijn dat de spiertjes die je bovenlip optrekken iets te hard werken. Door botox te gebruiken, ontspannen deze spieren tijdelijk waardoor je de bovenlip minder ver omhoog kunt trekken.

Migraine 

Botox vermindert de spierspanning, waardoor de pijnklachten van migraine of spanningshoofdpijn in veel gevallen volledig kunnen verdwijnen. Afhankelijk van waar de pijnklachten zich bevinden, kan er geprikt worden in de frons, voorhoofd, de slapen, het achterhoofd en de nek. Veel mensen zijn al gebaat bij enkel het behandelen van de frons en het voorhoofd. De kosten voor een behandeling tegen migraine variëren dan ook per persoon. Zelden wordt de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar.

Wat kost een Botox behandeling?

Op deze pagina vind je de meest actuele prijslijst. Je kunt onderaan de pagina filteren op een behandeling naar wens.Patiënten aan het woord

De uitgeslapen, frisse blik van Ellis

Eigenlijk begon het na mijn 30e en werd het erger en erger na de zwangerschap. Misschien toch iets met slaaptekort en de vele nieuwe zorgen ;-) Ik heb het hier over de irritante rimpel boven mijn oogleden.

Weken na de ingreep met botox en fillers ben ik helemaal aan mijn "nieuwe" frisse blik gewend. Ik weet zelfs niet meer hoe het voor de behandeling eruit zag. Het uiteindelijke resultaat is heel subtiel en precies wat ik voor ogen had. Geen vermoeide oogopslag meer en iets meer vorm in het gezicht. Ik ben super tevreden!

Omdat ik veel op foto’s sta voor mijn eigen webshop en Instagram stories waarin ik in de camera praat ging de rimpel mij steeds meer opvallen. Het werd eigenlijk standaard een puntje op foto’s dat ik weg photoshopte met bepaalde apps.

Kon dat ook maar in real life dacht ik…

Lange tijd en zonder echt mezelf te informeren dacht ik dat zoiets alleen verholpen kon worden met een ooglidcorrectie. Dat zag ik niet zitten. Daarnaast dacht ik ook niet in aanmerking te komen voor een dergelijke ingreep. Veel los ooglid-vel was er niet. Alleen een vermoeiende lijn schuin boven mijn oog.

Ik deelde mijn irritatie aan deze rimpel een keer op Instagram en kreeg toen een berichtje van een vriendin met een mogelijke oplossing én een contact bij Bey Clinics. Je snapt het, ik was gelijk een en al oor.

 

Ik stoorde me aan de toenemende lijntjes op mijn voorhoofd

Mijn ervaring


Sinds een aantal maanden stoorde ik me aan de toenemende lijntjes op mijn voohoofd. Ook voelde mijn ogen zwaar aan met name na een drukke dag. Deze klachten zijn verdwenen na de botoxbehandeling. Ook is mijn voorhoofd glad en heb ik geen vermoeide ogen meer 's avonds.

Resultaat is van 2 weken na de behandeling.

Prijslijst

Aan de prijzen kunnen geen rechten worden verleend. De prijzen dienen als indicatie, pas tijdens een eerste consult bij een van onze cosmetisch artsen krijgt u advies van de benodigde hoeveelheid Botox.

Botox of Azzalure 1 zone € 205,-
Botox of Azzalure 2 zones € 370,-
Botox of Azzalure 3 zones € 470,-
Botox of Azzalure Migraine vanaf € 295
Botox hyperhidrosis € 600
Specialisten
Drs. Anne Berthe Halk
Dermatoloog, Cosmetisch Dermatoloog Dokter Halk studeerde geneeskunde aan de rijksuniversiteit Gro…
Lees meer ›
Dr. Yassir Eltahir
Dokter Eltahir rondde in 1993 de studie geneeskunde af aan de Pècs Medical University in Hong…
Lees meer ›
Drs. Steven Korteweg
Dokter Korteweg rondde zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen cum laude af. Daar…
Lees meer ›
Drs. Nagita Grover – Khatri
Dokter Grover heeft geneeskunde  gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar stud…
Lees meer ›
Dr. Pauline Sprengers-Smit
Dr. Pauline Sprengers- Smit heeft Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en Gezondheidswetensch…
Lees meer ›
Drs. Willemijn Koop
Na het gymnasium koos dokter Koop voor de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daa…
Lees meer ›
Drs. Jeannette Hessels
Dokter Jeannette Hessels volgde de opleiding tot arts aan de Universiteit Maastricht. Na haar artsex…
Lees meer ›
Drs. Margaritha Adams
Dokter Margaritha Adams is cosmetisch arts KNMG. Ze volgde haar opleiding tot arts aan de Universite…
Lees meer ›
Mandy Rademaker
Dokter Mandy Rademaker heeft haar opleiding tot arts in 2013 cum laude afgerond aan de Universiteit …
Lees meer ›
Drs. Joost Bertholet
Drs. Joost Bertholet is sinds 2022 werkzaam als Cosmetisch arts bij Bey by Bergman Clinics in Den Bo…
Lees meer ›
Drs. Nazanin A. Mozafari
Drs. Nazanin A. Mozafari is sinds 2023 werkzaam als Cosmetisch arts bij Bey by Bergman Cli…
Lees meer ›
1 / 11

Locaties

Bey 's-Hertogenbosch

Hambakenwetering 10
5231 DC
's Hertogenbosch

Bey Amsterdam

Willemsparkweg 142
1071 HR
Amsterdam

Bey Den Haag

Alexanderveld 5
2585 DB
Den Haag

Bey Hilversum

Marathon 1, begane grond
1213 PA
Hilversum
Veelgestelde vragen

Zijn er risico's bij het gebruik van Botox?

Botox wordt al vele jaren gebruikt in de medische wereld. Daarom is er al zeer veel onderzoek naar gedaan. De lange termijn effecten zijn dan ook bekend, waardoor Botox wordt gezien als een veilig product. Daarnaast is Botox goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), de Amerikaanse warenwet.

Ondanks dat Botox een veilig product is, is het zeer belangrijk dat het deskundig wordt toegediend. Omdat het bij Botox gaat om een geregistreerd medicijn mag het ook enkel door artsen worden gebruikt. Bij Bey wordt de behandeling altijd uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts die je vooraf informeert over de mogelijkheden.

Waar vind ik ervaringen van anderen die een botox behandeling hebben gehad?

Op Beyervaringen.nl kun je voor-en-nafoto's bekijken en ervaringen lezen van cliënten die kozen voor een Botos-behandeling.

Hoe lang blijft Botox zitten?

Botox blijft ongeveer 3 tot 6 maanden actief. Je kunt de behandeling daarna probleemloos elke 6 à 9 maanden herhalen. Na meerdere behandelingen houdt het effect meestal wat langer aan.

Waar kan ik terecht voor een Botox-behandeling?

Overweeg je een behandeling met Botox, dan kun je terecht bij onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Heerenveen, Utrecht, Hilversum en Zwolle. Bekijk hier onze locaties.

Bekijk meer

Wil je een consult boeken?

Dan bellen we je graag terug.

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer.

088 9000 535