Informatie gevonden of heb je nog vragen?
Prijslijst Botox

Aan de prijzen kunnen geen rechten worden verleend. De prijzen dienen als indicatie, pas tijdens een eerste consult bij een van onze cosmetisch artsen krijgt u advies van de benodigde hoeveelheid Botox.

Botox of Azzalure 1 zone € 205,-
Botox of Azzalure 2 zones € 370,-
Botox of Azzalure 3 zones € 470,-
Botox of Azzalure Migraine vanaf € 295,-
Botox hyperhidrosis (overmatig transpireren) € 600,-

Het verloop van het traject

Plan een intakegesprek Stap 1

Plan een intakegesprek

Intake met medisch specialist Stap 2

Intake met medisch specialist

De behandeling Stap 3

De behandeling

Nazorg Stap 4

Nazorg

Veelgestelde vragen

Is botuline toxine veilig?

Botuline toxine wordt al sinds 1970 gebruikt in de medische en cosmetische wereld en wordt als buitengewoon veilig beschouwd. Bij Bey by Bergman Clinics werken we alleen met medisch professionals die gekwalificeerd zijn in het toedienen van botuline toxine. Daarnaast gebruiken we alleen A-merken botuline toxine.

Hoe snel zie je het resultaat van een botuline toxine behandeling?

Enkele dagen na de botuline toxine behandeling begint de botuline toxinete werken en neemt de spieractiviteit af. Na twee weken is het effect op de spier maximaal. De rimpels zijn veel minder diep en de huid wordt steeds gladder. Het effect van een botuline toxine behandeling blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden zichtbaar. Het resultaat van fillers is direct zichtbaar. Echter na ongeveer 3 weken is het effect optimaal. Het resultaat is afhankelijk van het behandelde gebied 9 tot 12 maanden zichtbaar.

Als ik jong begin met een behandeling en ik stop, word ik dan ineens sneller oud in mijn gezicht?

Het tegendeel is juist waar. Botuline toxine kan bijvoorbeeld uit preventief oogpunt worden toegepast om juist te voorkomen dat rimpels ontstaan. Hierdoor zet je min of meer het verouderingsproces een tijdje stil, waardoor dit proces dus vooruit wordt geschoven. Mocht je daarna ertoe besluiten de behandeling te stoppen dan zal het verouderingsproces in de normale snelheid zich voortzetten.

Mag ik botuline toxinegebruiken als je zwanger bent en/of borstvoeding geeft?

Nee, je kunt geen botuline toxine en/of fillers gebruiken als je zwanger bent en/of borstvoeding geeft.

Bekijk meer