088 9000 535 Maak een afspraak

Voordat je naar de kliniek komt:

Denk hier alvast aan voordat je op de dag van de operatie naar Bey komt:

  • Regel vervoer naar huis en gezelschap voor de eerste 24 uur. Je kunt niet zelf rijden en ook niet zelfstandig met het openbaar vervoer reizen
  • In overleg met onze en met  uw eigen specialist is het weleens noodzakelijk om te stoppen met uw met uw bloedverdunnende medicatie
  • Stop van tevoren ook met roken, dit kan stoornissen in wondgenezing veroorzaken
  • Neem medicatie die je thuis gebruikt mee naar de kliniek
  • Je moet nuchter zijn voor de narcose

Ontvangst in de kliniek

Op de dag van de behandeling meld je je bij de balie. Daar controleren we nog een keer jouw gegevens. Klopt het allemaal, dan zal de verpleegkundige je verder begeleiden. De verpleegkundige brengt je naar de operatiekamer en geeft je de laatste informatie over de ingreep.

De operatie

Een wenkbrauwlift gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving maar kan, als je wilt, ook onder narcose worden uitgevoerd. De ingreep gebeurt in dagbehandeling; je mag dan na een paar uur na de ingreep weer naar huis. Voor een narcose moet je van tevoren nuchter zijn. De chirurg maakt een snee in een plooi vlak boven de wenkbrauw. Het huidoverschot, al dan niet gecombineerd met iets spierweefsel, kan nu weggehaald worden. Het litteken komt te liggen vlak boven de wenkbrauw, meestal in een natuurlijke plooi boven de wenkbrauw.

Na de operatie

Na de ingreep word je naar een ruimte gebracht om rustig bij te komen. Als je je goed voelt en de arts of verpleegkundige het verantwoord vindt, mag je weer naar huis.


 

Neem contact op of bekijk onze vestigingen