Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Waarom een facelift?

Met een facelift en/of halslift worden de eerste tekenen van ouder worden letterlijk aan het gezicht onttrokken. Daarnaast worden ook de contouren in je gezicht hersteld. Dit is waar je voor kiest als je gaat voor een facelift:

  • Je krijgt je frisse, natuurlijke en jeugdige uitstraling terug
  • Je rekent af met de eerste tekenen van ouder worden
  • Je herstelt de contouren van je wangen, kaaklijn en hals

De keuze is aan jou. Wij helpen je graag.Type Behandelingen

Bij Bey by Bergman Clinics bieden we een scala aan oplossingen voor een mooier, jonger gezicht. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen zonder functionaliteit of emotie te verliezen. Daarbij is ons doel om de trekken die elk mens uniek maken, te behouden. Bij Bey by Bergman Clinics kun je kiezen uit verschillende faceliftbehandelingen, waarbij we in verschillende lagen van de huid werken. Dit gaat van laag 1 tot laag 4. Hierbij is laag 1 het meest oppervlakkig en laag 4 de diepste laag.

De hals-/kaalijn lift is een behandeling die het verslappen van de huid bij de kaak-hals tegengaat, en de oorspronkelijke contouren van de hals herstelt. Bij de halslift wordt de huid van de hals losgemaakt van het weefsel dat eronder ligt. Ook wordt overtollige huid en vet weggehaald en de verslapte spieren van de hals strakgetrokken. Er is geen lift-effect van de wangen en neus-lippenplooi bij deze hals-/kaaklift

Een MACS-lift is een oppervlakkige faceliftbehandeling waarbij de huidplooien en rimpels van de gezichtshuid worden strakgetrokken. Door de onderhuidse huidlaag te liften, word je hangende en rimpelige huid gecorrigeerd. MACS-lift is een facelift waarbij het voorhoofd en de hals buiten beschouwing worden gelaten. Deze minilift is een populaire behandeling, aangezien de behandeling minder ingrijpend is dan een volledige facelift.

Met een En-Bloc facelift worden je gezicht en de kaaklijn aangepakt. Door deze facelift zeg je jouw hamsterwangen vaarwel. Bij de En-Bloc facelift wordt een groot gedeelte van je weefsel, je volledige huid en de zogenoemde SMAS-laag aangepakt. Dit is de laag van het gezicht die de spieren van het gezicht verbindt met de huid.  Door veroudering en andere factoren kan de SMAS-laag zijn stevigheid en elasticiteit verliezen, waardoor de huid van het gezicht gaat hangen en rimpels ontstaan. Bij een En-Bloc facelift wordt niet alleen de huid, maar ook de SMAS-laag aangepakt om de stevigheid en elasticiteit van het gezicht te verbeteren. Hierdoor kunnen  hamsterwangen worden verminderd en krijgt het gezicht een jeugdiger en frisser uiterlijk.

De Deep Plane is de nieuwste en meest geavanceerde facelifttechniek. Hierbij wordt het gezichtsweefsel in z’n geheel gelift, zonder dat je een zichtbaar strakgetrokken huid krijgt. Bij deze Deep Plane facelift kan de chirurg veroudering aanpakken door niet alleen de huid, maar ook dieper gelegen weefsellagen te liften. Hierdoor geeft deze techniek de meest natuurlijke uitstraling en een langdurig resultaat. Daarnaast is het herstel van deze behandeling relatief kort. 

De Deep Neck lift  is een operatie van het gebied onder de kin, waarbij we overtollig vet in de diepe hals regio verwijderen. Daarnaast wordt ook de hoek tussen kaaklijn en hals verscherpt. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een facelift voor een maximaal resultaat.

Over het algemeen geldt dat hoe dieper de laag wordt gelift, hoe langer je plezier hebt van het resultaat.

Patiënten aan het woord

Strakker gelaat en kin door halslift

Mijn ervaring

Ik wilde graag een halslift omdat mijn onderkin te veel los hing.  Ik heb gekozen voor Bey by Bergman Clinics omdat dit een bekend instituut is op het gebied van cosmetische chirurgie. Na het eerste intakegesprek had ik een goede indruk van dr. Eltahir.

Na de ingreep

Na de halslift heb ik een strakker gelaat en kin. Ik ben erg tevreden.

Als ze nu in de spiegel kijkt denkt ze alleen maar ‘YES’!

Intake

Plastisch Chirurg dokter Bruekers legt uit dat een chemotherapie inderdaad van invloed kan zijn op de kwaliteit van de structuur van het weefsel. Dit kan de normale tekenen van ouderdom verergeren. Dokter Stevens bepaalt samen met Marianna voor de spiegel wat haar probleemgebieden zijn. Dokter Stevens legt uit dat met de hedendaagse technieken het gezicht van Marianna niet alleen gelift zal worden, maar dat ook het volume zal worden teruggebracht met lichaamseigen vetcellen.

Operatie

Zodra Marianna onder narcose is worden eerst haar voorhoofd en wenkbrauwen gelift. Hierna krijgt ze een ooglid correctie en een facelift. Tot slot wordt er vetweefsel uit haar bovenbeen gehaald. Dit vet wordt gezuiverd en hiermee wordt Marianna’s gezicht opgevuld. Deze lipofilling zal haar gezicht meer volume geven.

Resultaat

Marianna is heel blij met het resultaat. Het boekje ‘kanker’ kan wat haar betreft nu definitief gesloten worden. Als ze nu in de spiegel kijkt denkt ze alleen maar ‘YES’! Ze voelt zich mooi, fris en sexy.

Bekijk hier het resultaat

Klik hier voor een midfacelift

Mijn gezicht klopt weer bij hoe ik mij nu voel

Mijn ervaring

Ik ben mijn twee jongere broers en vader verloren in een erg kort tijdbestek. Ik wilde graag dat dit verdriet niet meer van gezicht af te lezen was.

Voor deze ingreep heb ik voor Bey by Bergman Clinics gekozen omdat ik de grootste kans van slagen wilde hebben. Ik wilde een natuurlijk en realistisch resultaat. Dat is volgens mij prima gelukt. Mijn gezicht klopt weer bij hoe ik mij nu voel. Een mooie 65-jarige.

 

Prijslijst
MACS-Lift € 5.849,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
MACS-Lift met bovenooglidcorrectie € 6.549,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
MACS-Lift met onder- en bovenooglidcorrectie € 7.749,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
MACS-Lift met onderooglidcorrectie € 7.249,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
MACS-lift in combinatie met halslift €10.599,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
MACS-lift met halslift en een bovenooglidcorrectie € 11.175
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
MACS-Lift - Lokale verdoving € 4.849
Exclusief overnachting, inclusief plaatselijke verdoving
Deep Plane facelift i.c.m. halslift € 15.000,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
Deep Plane facelift v.a. € 11.975,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
Deep Neck lift € 5.000,-
Exclusief overnachting, geen verdoving nodig
En-Bloc facelift € 7.180,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
Halslift € 6.335,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
Halslift beperkt € 3.805,-
Exclusief overnachting, inclusief volledige verdoving
  • Alle prijzen zijn inclusief consultkosten & controles.
  • De uiteindelijke prijsopgave is afhankelijk van het door de specialist voorgestelde behandelplan
Specialisten
Drs. Anneke van Engeland
Dokter Anneke van Engeland heeft haar geneeskunde opleiding gevolgd in het VU medisch centrum in Ams…
Lees meer ›
Dr. Maarten Koopmann
Dr. Koopmann is een van de meest gerenomeerde en ervaren cosmetisch chirurgen van Nederland. Hij bes…
Lees meer ›
Prof. Dr. Berend van der Lei
Berend van der Lei is de eerste Hoogleraar Esthetische Plastische Chirurgie in Nederland en zelfs in…
Lees meer ›
Drs. Daphne van Dam
Na het vwo koos dokter van Dam voor de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zi…
Lees meer ›
Dr. Franziska Lichtenegger
Dokter Lichtenegger is een van oorsprong Oostenrijkse plastisch chirurg, gespecialiseerd in reconstr…
Lees meer ›
Drs. Pieter Verduijn
Dokter Verduijn is na afronding van zijn gymnasium examen geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Uni…
Lees meer ›
Dr. Yassir Eltahir
Dokter Eltahir rondde in 1993 de studie geneeskunde af aan de Pècs Medical University in Hong…
Lees meer ›
Drs. Jarl Tielemans
Dokter Jarl Tielemans is sinds september 2019 als plastisch chirurg verbonden aan Bey by Bergman Cli…
Lees meer ›
Dr. Wouter Jurgens
Dr. WJFM Jurgens (1980) studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na zijn vooro…
Lees meer ›
1 / 9

Veelgestelde vragen

Welke type facelifts zijn er en in welke gezichtslagen worden deze uitgevoerd?

Een facelift kan in verschillende lagen van de huid worden uitgevoerd. Dit kan onder de huid, onder de SMAS-laag en onder het botvlies. 

De facelift en halslift met de meest duurzame resultaten zijn die van de Deep Plane techniek. Bij de Deep Plane techniek wordt de meest recente innovatie het gebied van lift-behandelingen toegepast. De Deep Plane vindt plaats in laag 4, waar de ligamenten zich bevinden. Dit zorgt ervoor dat we meer huid kunnen wegnemen en dat er minder spanning op de huid komt. Door deze techniek te hanteren krijg je een beter en natuurlijker resultaat. 

De andere opties zijn de En-Bloc en MACS-lift. Deze behandelingen vinden plaats in een minder diepe laag van je huid (de tweede laag). De SMAS-laag wordt dan niet losgemaakt van het botskelet. Nadeel van deze behandeling is dat de duur van het resultaat aanzienlijk korter is dan die van de Deep Plane lift.

Meer gedetailleerde informatie vind je op de pagina’s van de verschillende facelifts en halslifts.

Wat zijn de risico’s van een facelift?

Bij elke chirurgische ingreep is er een klein risico op complicaties. De risico's van een facelift zijn klein. Een van de meest voorkomende complicaties bij deze operatie is een bloeduitstorting. Deze is zelden ernstig van aard en verdwijnt vanzelf. Soms verandert het gevoel in de huid tijdelijk, met name van het oor. Voor de ingreep bespreekt de chirurg de mogelijke risico's met je.

Waar vind ik de voor en na foto’s van facelifts?

Op Beyervaringen.nl kun je voor-en-nafoto's bekijken en ervaringen lezen van cliënten die kozen voor een facelift

Hoe lang duurt het herstel?

Na een facelift moet je een week rustig aan doen. Na ongeveer tien dagen kun je weer aan het werk. Na de ingreep zal je gezicht wat gezwollen zijn, met mogelijk rode en blauwe plekken. Dit trekt vanzelf weer weg en ook de littekens worden steeds minder zichtbaar. Na een paar weken zie je er al stralend en jonger uit en na vier tot zes maanden zie je het uiteindelijke resultaat. Heb je na de ingreep vragen over je herstel, dan kun je ons dag en nacht bereiken.

Bekijk meer

Wil je een consult boeken?

Dan bellen we je graag terug.

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer.

088 9000 535