Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Marita

Behandeling: Buikwandcorrectie

Specialist: Dr. Yassir Eltahir

Mijn naam is Marita, ik ben 39 jaar en ik heb een buikwandcorrectie ondergaan bij Dr. Yassir Eltahir.

Mijn zelfbeeld is enorm positief veranderd. Voor de operatie had ik geen zin meer om ergens naartoe te gaan. Nu ben ik trots op mezelf en mijn nieuwe lichaam. Ik schaam me niet meer. Ik sport. Als ik in de spiegel kijk, denk ik: "Yes, nu heb ik eindelijk bereikt wat ik wilde bereiken." En ik ben ontzettend blij met het resultaat.

De reden dat ik heb gekozen voor deze operatie is omdat ik in 2017 een maagverkleining heb ondergaan en hierdoor ben ik 55 kilo afgevallen. Toen kreeg ik last van veel huidoverschot. Dit ging niet weg door sporten. Het huidoverschot werd ook steeds erger. Dit maakte me ongelukkig en ik voelde me niet meer aantrekkelijk. Daarom ben ik heel blij dat deze operatie in mijn leven is gekomen.

Ik heb het traject heel fijn ervaren. Dr. Eltahir is een hele fijne dokter. Hij is begripvol, luistert, stelt je gerust voor de operatie. Alle vragen die ik had, kon hij goed beantwoorden. Hij is realistisch over complicaties.

Ik voelde me heel ontspannen tijdens de operatie omdat ik me helemaal vertrouwd voelde. De operatie was zwaar, maar ik heb het heel goed ervaren. Ook achteraf kon ik altijd bellen voor vragen.

Mijn leven is heel positief veranderd na de operatie. Ik kan bijvoorbeeld nu lekker winkelen zonder dat ik veel huidoverschot heb, want daarvoor paste ik natuurlijk ook wat minder. Ik ga gewoon lekker dansen. Ik ben echt een stuk vrolijker. Ik heb heel veel zelfliefde en zelfvertrouwen gekregen na de operatie.

Mijn zelfbeeld is enorm positief veranderd.

- Marita

Meer ervaringen

Henk

Behandeling: Buikwandcorrectie

Specialist: Dr. Yassir Eltahir

Ik kijk met een stuk meer zelfvertrouwen naar mezelf na de operatie.

Wil je een consult boeken?

Dan bellen wij je graag terug

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer:

088 9000 535