Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Prof. Dr. Berend van der Lei

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 59022444001

Berend van der Lei is de eerste Hoogleraar Esthetische Plastische Chirurgie in Nederland en zelfs in Europa, die hiervoor in 2007 is benoemd aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij heeft als plastisch chirurg een enorme ervaring in esthetische behandelingen en operaties, vooral van het gelaat en de borst en buik, en is zelfs recent gevraagd te komen werken in een gerenommeerde privékliniek in Dubai. Daarnaast heeft hij nog een kleine privépraktijk voor botox en fillers en kleine operaties in Haren bij Groningen, genaamd Prof. Aesthetics. Vanaf 2003 is Prof. dr. Berend van der Lei al verbonden aan Bey by Bergman Clinics en is hiervoor werkzaam in Heerenveen, Hilversum en Zwolle als plastisch chirurg en is sinds 2016 ook Medisch Directeur van Bey by Bergman Clinics.

Berend van der Lei, sinds november 2003 werkzaam bij Bey by Bergman Clinics, is in de eerste plaats arts en medisch specialist die het liefst de mensen, die hem raadplegen, helpt. Bijna dagelijks voert hij cosmetische behandelingen en operaties uit: niet omdat de mensen die hij behandeld naar het ultieme schoonheidsideaal streven, maar omdat deze mensen gewoon niet gelukkig zijn met bepaalde delen van hun uiterlijk wat niet past bij hun innerlijk.

‘Ik behandel patiënten met respect, persoonlijke aandacht en maximale inzet van kennis en vakmanschap, alsof het mijn naaste familieleden of vrienden zijn.’

Vele internationale publicaties, voordrachten, congresbezoeken, werkbezoeken en het geven van opleiding en onderwijs zijn andere facetten van zijn werk als plastisch chirurg en hoogleraar in de esthetische chirurgie.

Aandachtsgebieden (1) het gelaat (o.a. ooglidcorrecties & face/hals lifts, lipofilling), (2) de borst (o.a. borstvergroting/lift/verkleining), (3) de buik (o.a. liposculptuur, liposuctie en buikwand correcties), (4) lichaamscontour (na fors afvallen van o.a. armen, benen, borsten, maar ook vullen met eigen vetweefsel (=lipofilling) en (5) rimpelbehandelingen (inspuitingen, chemische peelings en laserbehandelingen).

Prof.dr. B van der Lei is voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie, lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en daarnaast lid van talloze internationale verenigingen (o.a. American Society  for Plastic Surgery, International Society for Aesthetic Plastic Surgery).