Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Na een neuscorrectie

Na de operatie heb je wat ongemak, maar er is zelden sprake van pijn. In de eerste week is het grootste deel van de zwelling en de eventuele blauwe verkleuringen van oogleden en wangen al verdwenen. Na het verwijderen van het uitwendig verband is je neus stijf, gezwollen en (on)gevoelig. Na 6 tot 12 maanden heeft je neus het normale gevoel en de normale beweeglijkheid terug. Dit betekent dat de inwendige genezing voltooid is.

After Care

Na de operatie ontvang je After Care met speciaal geselecteerde producten. Dit zijn specifieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld in samenwerking met de medische specialisten van de kliniek en de wetenschappers bij Bergman Beauty Care.

Wat mag je wel en niet doen?

De eerste 6 weken na de operatie is sporten uit den boze en het is van belang om niet krachtig de neus te snuiten of te niezen. Als brildrager mag je de eerste 6 weken ook geen bril met zwaar montuur opzetten. Ook moet je er op letten dat je je hoofd niet lager brengt dan je hart. Dit is van belang omdat anders teveel bloed naar uw neus stroomt, wat een bloeding of zwelling kan veroorzaken.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is pas na een jaar goed te beoordelen. De neuscorrectie is voor het leven. Wel is het zo dat je nieuwe neus een beetje kan veranderen naarmate je ouder wordt.

Risico’s en complicaties

Door het gebruik van speciale tampons is de kans op nabloeding bij een neuscorrectie erg klein. Eventuele infecties kunnen worden bestreden met behulp van antibiotica. Na een rhinoplastiek blijft je reuk onaangetast. Wel kan je neus nog lange tijd gezwollen en gevoelig blijven bij aanraking.


Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten met een neuscorrectie?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Wat zijn de risico’s van een neuscorrectie?

Een rhinoplastiek oftewel neuscorrectie is een veilige operatie. Ernstige complicaties zijn zeer zeldzaam. Echter, het is belangrijk dat u zich realiseert dat iedere chirurgische ingreep risico’s en complicaties met zich mee kan brengen. Bij plastisch chirurgische ingrepen gaat het in principe om gezonde mensen en zijn de risico’s en de kans op complicaties gering. De meest voorkomende complicaties die kunnen optreden zijn bloeding en infectie. Dit wordt voorkomen met respectievelijk een neustampon en een antibiotica kuur rond in ingreep.

Bekijk meer