Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Paulien

Behandeling: Borstverkleining

Specialist: Dr. Thierry Guitton

Mijn naam is Paulien, ik ben 26 jaar oud, en ik heb onlangs een borstverkleining ondergaan bij Dr. Guitton. Ik had nooit kunnen voorspellen welke impact deze operatie op mijn leven zou hebben. Het is verbazingwekkend hoeveel dagelijkse activiteiten nu aanzienlijk verbeterd zijn. Ik voel me echt veel comfortabeler in mijn eigen vel. Zelfs de eenvoudige dingen waar ik voorheen moeite mee had, zoals kleding kopen en sporten, zijn nu zoveel gemakkelijker. Telkens als ik in de spiegel kijk en mijn lichaam meer in verhouding zie, raak ik oprecht gelukkig.

Het heeft enige tijd geduurd voordat ik de beslissing nam om een borstverkleining te ondergaan. De klachten waren al lange tijd aanwezig. Mijn borsten waren ongelijk, waarbij de linkerborst groter was dan de rechter. Ze waren ook behoorlijk zwaar, wat problemen veroorzaakte in mijn dagelijkse bezigheden. Sporten was bijvoorbeeld ongemakkelijk en zelfs het kopen van kleding was een uitdaging.

Mijn ervaring met het gehele behandeltraject was zeer positief. Dat komt voornamelijk door de vloeiende en natuurlijke gang van zaken en dat ik goed geïnformeerd werd. De intake vond plaats op een fijne locatie en de sfeer in de kliniek was aangenaam. Ook was het personeel vriendelijk en informatief.

Ik koos voor Dr. Guitton vanwege de vele positieve verhalen die ik hoorde over zijn operaties. Een vriendin van mij was eerder door hem behandeld en sprak vol lof over haar ervaring. Daarnaast las ik online ook veel positieve recensies. Zijn professionaliteit en expertise straalden duidelijk tijdens de consultaties, en dat gaf me het vertrouwen dat ik nodig had.

Telkens als ik in de spiegel kijk en mijn lichaam meer in verhouding zie, raak ik oprecht gelukkig.

- Paulien

Wil je een consult boeken?

Dan bellen wij je graag terug

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer:

088 9000 535