Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Chantal

Behandeling: Mommy Make-Over

Specialist: Drs. Xander Jacobs

Mijn naam is Chantal, ik ben 38 jaar en ik kom uit Amersfoort. Onlangs heb ik een mommy make-over ondergaan bij Dr. Jacobs, bestaande uit een buikwandcorrectie en een borstlift, zonder implantaten. Voorheen keek ik in de spiegel en voelde me niet zelfverzekerd genoeg om bijvoorbeeld een korte top te dragen, wat echt mijn wens was. Mijn borsten zaten verstopt onder overtollig vel, wat mij verdrietig maakte.

De beslissing om deze operatie te ondergaan kwam nadat ik besefte dat ik niet langer ongelukkig wilde zijn met mijn lichaam. Dr. Jacobs en het hele team bij de kliniek zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde; het voelde veilig en bijna huiselijk. Op de dag van de operatie waren Dr. Jacobs en de zusters ontzettend attent en lief.

De zorg die ik heb ontvangen was werkelijk fantastisch. Ik voelde me als een koningin, zowel tijdens de behandeling als in de nazorg. Na de operatie is mijn zelfvertrouwen enorm toegenomen. Hoewel ik soms nog steeds een beetje onzeker ben en mij afvraag of ik het echt ben die ik in de spiegel zie, weet ik dat het resultaat niet beter had gekund.

Ik zou niemand anders dan Dr. Jacobs willen voor deze procedure; zijn rustige en duidelijke manier van uitleggen maakte alles makkelijker. Aan iedereen die twijfelt: doe het gewoon. Schaam je niet en zet de stap naar Bey Clinics. Je wordt goed geholpen en je zult je zeker voelen na je bezoek.

Schaam je niet en zet de stap. Je wordt goed geholpen en je zult je zeker voelen na je bezoek.

- Chantal

Wil je een consult boeken?

Dan bellen wij je graag terug

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer:

088 9000 535