Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Drs. Jarl Tielemans

Plastisch chirurg

Dokter Jarl Tielemans is sinds september 2019 als plastisch chirurg verbonden aan Bey by Bergman Clinics in Den Haag & Bey by Bergman Clinics. Tijdens een consult zal hij u een persoonlijk, eerlijk en afgewogen advies geven. Zijn doel is om cliënten zich prettig en zeker te laten voelen in hun lijf om de wereld met vertrouwen tegemoet te treden.

Dokter Tielemans volgde zijn studie geneeskunde in Leiden en gedeeltelijk aan het Karolinska Instutuut in Stockholm. Hij werd opgeleid tot plastisch chirurg in Medisch Centrum Leeuwarden, Universitair Medisch Centrum Groningen en door Professor Berend van der Lei binnen Bey by Bergman Clinics. Jaarlijks bezoekt hij zowel nationale als internationale plastisch chirurgen en congressen om up-to-date te blijven.

Naast Bey by Bergman Clinics is dokter Tielemans ook verbonden aan het HAGA-ziekenhuis. Aldaar is hij verantwoordelijk voor borstreconstructies (zowel de DIEP-methode als borstprothesen). Ook heeft hij de afgelopen jaren veel postbariatrische correcties verricht binnen het ziekenhuis. Daarnaast is hij gespecialiseerd in andere weke delen reconstructies en reconstructies na huidkanker in het gelaat. Deze combinatie werkt uitstekend voor hem: "Soms gebruik je technieken die ontwikkeld zijn binnen reconstructieve plastische chirurgie voor esthetische doeleinden en soms werkt het andersom beter". 

Dokter Jarl Tielemans is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.