088 9000 535 Maak een afspraak

Dokter Dirk Jan Menger studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie verrichtte hij wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten aan de UCLA, de Universiteit van Californië, Los Angeles. Hij raakte geïnteresseerd in de Keel-, Neus en Oorheelkunde en doorliep de opleiding KNO-heelkunde en Hoofd- / Halschirurgie in het Academisch Medisch Centrum (AMC) van Amsterdam. Dokter Menger werkt op de vestigingen in Amsterdam en Hilversum van Bey by Bergman Clinics.

Sinds 2004 is hij werkzaam als Academisch Medisch Specialist. Dokter Menger heeft zich binnen de KNO-heelkunde gespecialiseerd in de Rhinologie. Als Rhinoloog houdt hij zich bezig met esthetische- en functionele chirurgie van de neus (Rhinoplasty) en geavanceerde chirurgie van het neusbijholte systeem.

Hij organiseert de gerenommeerde jaarlijkse internationale cursus “International Course in Modern Rhinoplasty Techniques”. Ook leidt hij KNO-artsen en (inter-)nationale artsen (fellows) op in de moderne chirurgische technieken van dit aandachtsgebied. 

Dokter Menger ontwikkelde een nieuwe operatieve methode voor patiënten met neuspassage klachten, hij geeft wereldwijd voordrachten over esthetische neuschirurgie en heeft veel wetenschappelijk onderzoek over dit onderwerp verricht en gepubliceerd in internationale medische tijdschriften.

Hij informeert u graag over de mogelijkheden om de vorm van uw neus te veranderen.