Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Dr. Dirk-Jan Menger

KNO-arts
BIG-nummer: 69048905501

Dirk Jan Menger is KNO-arts bij Bey Clinics. Sinds 2004 is dokter Menger werkzaam als Medisch Specialist. Hij heeft zich gespecialiseerd in esthetische neuscorrecties, ofwel “Rhinoplasty”. Met enkele honderden neuscorrecties per jaar verricht dokter Menger de meeste esthetische neusoperaties in Nederland.  

Nationaal en internationaal is hij gerenommeerd door de hoge kwaliteit neuschirurgie en de mooie esthetische resultaten. Dokter Menger organiseert jaarlijks een internationale cursus over neuschirurgie en hij geeft wereldwijd voordrachten over dit onderwerp. Dokter Menger is gepromoveerd op chirurgische technieken in de neuschirurgie en hij heeft veel wetenschappelijk onderzoek over dit onderwerp verricht en gepubliceerd.

Dr. Dirk-Jan Menger: "Een goede neuscorrectie brengt het gezicht in harmonie. Veel mensen die iets aan hun neus willen laten doen, zijn huiverig om de stap daadwerkelijk te zetten. En dat is heel begrijpelijk. De neus zit midden in het gelaat en is daardoor bepalend voor de balans en uitstraling van het hele gezicht. Juist daarom kan een neuscorrectie het gezicht in harmonie brengen".

Dokter Menger werkt bij de vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht van Bey by Bergman Clinics. Hij informeert u graag over de mogelijkheden om de vorm van uw neus te veranderen.

Behandelingen
Neuscorrecties