Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De Dermapen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes. Daardoor worden de cellen in de dieper liggende lagen van de huid gestimuleerd tot nieuwe productie van collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid dikker en steviger wordt, zodat deze er jonger uit ziet. De diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken, wordt afgestemd op het huidtype. Dit maakt dat de Dermapen voor alle huidtypes te gebruiken is.

Behandeling

Microneedling kan worden toegepast bij een grove poriestructuur, littekens, fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur of zon beschadigde huid. Om resultaat te bereiken bij de genoemde indicaties, zijn er ongeveer 5 dermapen behandelingen nodig. De behandeling vind om de 2-3 weken plaats.

Na de behandeling

Afhankelijk van de gekozen diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak zal de huid er enigszins rood uit zien. Dit kan enkele uren / dagen voortduren. Deze roodheid  mag indien gewenst gecamoufleerd worden.

Indien er sprake is van een ‘intensieve dermapen behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling licht schilferen.

Het duurt een aantal maanden voor het resultaat van de behandeling optimaal zichtbaar is, direct na de behandeling voelt de huid zachter en ziet de huid er egaler uit.

Prijslijst
Microneedling litteken € 80,-
Microneedling (dermapen) vanaf € 175,-

* Prijs microneedling is afhankelijk van het te behandelen gebied

Specialisten
Leonie Berkhout
Leonie begon in 2012 aan de studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Den Haag. In haar afstudeerond…
Lees meer ›
Mabitha Poort
Mabitha Poort heeft in 2014 de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens de…
Lees meer ›
Manon Hofstede
Manon begon in 2012 de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Den Haag. In haar afstudeeronder…
Lees meer ›
1 / 3

Locaties


Wil je een consult boeken?

Dan bellen we je graag terug.

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer.

088 9000 535