Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ervaringen

Bekijk hier alle ervaringen met video's en voor & na foto's van cliënten die u voor gingen.  

 

Wilt u specifieke waarderingen per behandeling vanuit Zorgkaart Nederland lezen?  
Hieronder kunt u de behandeling filteren en de waarderingen hiernaast lezen. 


Filter op behandeling
10

Intake

Plastisch Chirurg dokter Bruekers legt uit dat een chemotherapie inderdaad van invloed kan zijn op de kwaliteit van de structuur van het weefsel. Dit kan de normale tekenen van ouderdom verergeren. Dokter Stevens bepaalt samen met Marianna voor de spiegel wat haar probleemgebieden zijn. Dokter Stevens legt uit dat met de hedendaagse technieken het gezicht van Marianna niet alleen gelift zal worden, maar dat ook het volume zal worden teruggebracht met lichaamseigen vetcellen.

Operatie

Zodra Marianna onder narcose is worden eerst haar voorhoofd en wenkbrauwen gelift. Hierna krijgt ze een ooglid correctie en een facelift. Tot slot wordt er vetweefsel uit haar bovenbeen gehaald. Dit vet wordt gezuiverd en hiermee wordt Marianna’s gezicht opgevuld. Deze lipofilling zal haar gezicht meer volume geven.

Resultaat

Marianna is heel blij met het resultaat. Het boekje ‘kanker’ kan wat haar betreft nu definitief gesloten worden. Als ze nu in de spiegel kijkt denkt ze alleen maar ‘YES’! Ze voelt zich mooi, fris en sexy.

Bekijk hier het resultaat

Klik hier voor een midfacelift

8

Mijn ervaring

Ik ben mijn twee jongere broers en vader verloren in een erg kort tijdbestek. Ik wilde graag dat dit verdriet niet meer van gezicht af te lezen was.

Voor deze ingreep heb ik voor Bey by Bergman Clinics gekozen omdat ik de grootste kans van slagen wilde hebben. Ik wilde een natuurlijk en realistisch resultaat. Dat is volgens mij prima gelukt. Mijn gezicht klopt weer bij hoe ik mij nu voel. Een mooie 65-jarige.

 

8

Mijn ervaring

Ik wilde graag een halslift omdat mijn onderkin te veel los hing.  Ik heb gekozen voor Bey by Bergman Clinics omdat dit een bekend instituut is op het gebied van cosmetische chirurgie. Na het eerste intakegesprek had ik een goede indruk van dr. Eltahir.

Na de ingreep

Na de halslift heb ik een strakker gelaat en kin. Ik ben erg tevreden.

8

Mijn ervaring


Ik wilde graag iets aan mijn vermoeide gelaatstblik laten doen. Ik heb een erg postitieve ervaring met lipofilling van mijn gelaat bij dr. Lichtenegger. Ik heb gekozen voor Bey by Bergman Clinics vanwege de goede reviews.