Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De uitgeslapen, frisse blik van Ellis

Ellis

Voor- en na foto’s

Om deze voor- en na resultaten te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn

Ja ik ben 18 jaar of ouder
De uitgeslapen, frisse blik van Ellis voor
De uitgeslapen, frisse blik van Ellis na

Eigenlijk begon het na mijn 30e en werd het erger en erger na de zwangerschap. Misschien toch iets met slaaptekort en de vele nieuwe zorgen ;-) Ik heb het hier over de irritante rimpel boven mijn oogleden.

Weken na de ingreep met botox en fillers ben ik helemaal aan mijn "nieuwe" frisse blik gewend. Ik weet zelfs niet meer hoe het voor de behandeling eruit zag. Het uiteindelijke resultaat is heel subtiel en precies wat ik voor ogen had. Geen vermoeide oogopslag meer en iets meer vorm in het gezicht. Ik ben super tevreden!

Omdat ik veel op foto’s sta voor mijn eigen webshop en Instagram stories waarin ik in de camera praat ging de rimpel mij steeds meer opvallen. Het werd eigenlijk standaard een puntje op foto’s dat ik weg photoshopte met bepaalde apps.

Kon dat ook maar in real life dacht ik…

Lange tijd en zonder echt mezelf te informeren dacht ik dat zoiets alleen verholpen kon worden met een ooglidcorrectie. Dat zag ik niet zitten. Daarnaast dacht ik ook niet in aanmerking te komen voor een dergelijke ingreep. Veel los ooglid-vel was er niet. Alleen een vermoeiende lijn schuin boven mijn oog.

Ik deelde mijn irritatie aan deze rimpel een keer op Instagram en kreeg toen een berichtje van een vriendin met een mogelijke oplossing én een contact bij Bey Clinics. Je snapt het, ik was gelijk een en al oor.