088 9000 535 Maak een afspraak


Baanbrekend: dé oplossing bij lipoedeem
Tumescente liposuctie met behulp van vibrerende zuignaalden is ook een effectieve behandeling bij lipoedeem. Bij deze aandoening is het vetweefsel ongelijkmatig verdeeld over het lichaam en ontstaan plaatselijke vetophopingen. Lipoedeem komt voornamelijk voor aan het onderlichaam; op heupen, dijen, onderbenen en/of de binnenkant van de knieën is dan overmatig veel vetweefsel aanwezig. Het leidt tot dikke benen en soms armen die niet slanker worden met dieet en sporten.  

 
Specialisten
drs. Loek Habbema
Dokter Loek Habbema studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij specialiseerde zich…
Lees meer ›
1 / 1

Prijslijst
Tumescente liposuctie: Zwembandjes man vanaf € 3.200,-
Tumescente liposuctie: Borsten mannen (Gynaecomastie) vanaf € 3.500,-
Tumescente liposuctie: Onderkin + kaaklijn en hamsterwangen vanaf € 3.200,-
Tumescente liposuctie: Onderkin vanaf € 2.800,-
Bekijk meer
Veelgestelde vragen
Ik heb een litteken over mijn buik. Kan ik toch tumescente liposuctie van de buik laten uitvoeren?

Wij hebben reeds zeer veel liposculpturen van de buik uitgevoerd bij vrouwen en mannen die een buikoperatie hebben ondergaan. Dit is dus geen reden om niet te opereren. Hoe uw persoonlijke situatie is, zullen we tijdens een informatiegesprek moeten bekijken.

Herstelt de huid zich wel na tumescente liposuctie?

Gelukkig is de huid heel elastisch. Na de ingreep trekt de huid meestal weer strak over de behandelde plaats. Verwacht de arts dat de huid niet elastisch genoeg is, dan wordt dat van tevoren met u besproken. Het is dankzij de specifieke techniek van de langzame super tumescente lokale verdoving dat de bevestigingen van de huid aan de spier niet worden beschadigd. Hierdoor kan de huid niet zakken. Bovendien wordt dit bevestigingsnetwerk geactiveerd waardoor de huid nog extra samentrekt. Dit noemen we lipolift. Het samentrekkende effect is dus sterk afhankelijk van de gebruikte liposuctie-techniek.

Helpt tumescente liposuctie tegen cellulite?

Tumescente liposuctie is niet bedoeld om cellulite te verhelpen. In veel gevallen lijkt de cellulite na de behandeling verbeterd te zijn, maar dat is niet het doel van de behandeling.

Komt het vet weer terug na tumescente liposuctie?

De vetcellen die zijn weggehaald komen niet meer terug. Het resultaat is dus blijvend. Als u na de ingreep weer aankomt is dat niet omdat u méér vetcellen krijgt, maar omdat de bestaande vetcellen uitzetten. Het gewicht zal zich over uw hele lichaam verdelen en juist veel minder op de behandelde plaatsen terechtkomen, waardoor de contourverandering blijvend is.

Bekijk meer

Neem contact op of bekijk onze vestigingen