088 9000 535 Maak een afspraak


Liposuctie onder tumescente lokale verdoving

De reden dat Bey by Bergman Clinics gekozen heeft voor liposuctie onder tumescente lokale verdoving heeft een aantal redenen. We noemen er een paar.

  1. Bij tumescente lokale verdoving worden zeer grote hoeveelheden vocht langzaam ingespoten. Dit vocht verspreidt zich tussen alle vetcellen. Hierdoor wordt het vet als het ware verdund en kan het heel gelijkmatig worden weggehaald.
  2. Door het “opspannen” van het onderhuidse netwerk van ondersteunende vezels en het gebruik van trillende naalden blijft dit netwerk intact en dit bevordert het samentrekken van het weefsel na de behandeling zodat de huid niet gaan hangen. Hierdoor kunnen ook borsten, onderkinnen en buiken worden behandeld terwijl de weefsels en huid zich daarna weer strak trekken.
  3. Omdat u onder plaatselijke verdoving wordt behandeld kunnen we u tijdens de behandeling alle houdingen aan laten nemen zodat we het te behandelen gebied van alle kanten kunnen bereiken. Dit komt het uiteindelijke resultaat ten goede. Ook laten we u staan aan het eind van de behandeling.
  4. Mede doordat de behandeling onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd is de kans op ernstige lichamelijke complicaties vrijwel nul (bij ons in 5000 behandelingen nog niet voorgekomen).Specialisten
Drs. Anne Berthe Halk
Dermatoloog, Cosmetisch Dermatoloog Dokter Halk studeerde geneeskunde aan de rijksuniversiteit Gro…
Lees meer ›
drs. Loek Habbema
Dokter Loek Habbema studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij specialiseerde zich…
Lees meer ›
1 / 2

Prijslijst
Tumescente liposuctie: Zwembandjes man vanaf € 3.200,-
Tumescente liposuctie: Borsten mannen (Gynaecomastie) vanaf € 3.500,-
Tumescente liposuctie: Onderkin + kaaklijn en hamsterwangen vanaf € 3.200,-
Tumescente liposuctie: Onderkin vanaf € 2.800,-
Bekijk meer
Veelgestelde vragen
Zit er een leeftijdsgrens aan de behandeling van (tumuscente) liposuctie?

In principe is er geen leeftijdsgrens voor tumescent liposuctie onder plaatselijke verdoving. Als u gezond bent is er geen enkele reden waarom u zich zou moeten neerleggen bij een ontevreden gevoel over uw lichaam.  Indien u medicijnen gebruikt of onder behandeling bent van een medisch specialist, wordt er meestal eerst contact opgenomen met uw behandelend arts.

 

Is de behandeling van tumuscente liposuctie pijnlijk?

De behandeling van (tumuscente) liposuctie onder lokale verdoving is niet pinlijk. Je voelt het inspuiten van de vloeistof. Dit is niet pijnlijk, wel kan het door sommigen als onaangenaam worden ervaren. Bij cliënten met pijnlijk vetweefsel spuiten we de vloeistof extra langzaam in om het zo minder onaangenaam te laten zijn. Het wegzuigen van het vet is niet pijnlijk. Je voelt het trillen van de zuignaald en je kan kleine steekjes voelen, maar pijn doet het niet. Hoe meer ontspannen je bent voor de ingreep des te makkelijker ervaar je de behandeling!

 

Trekt de huid weer strak nadat vet is weggehaald bij tumuscente liposuctie?

Ja, de huid trekt weer strak na de behandeling van tumuscente liposuctie. Wij passen een speciale techniek van liposuctie toe waardoor niet alleen het vet verdwijnt, maar ook de huid strakker trekt. Hierdoor is het vaak niet nodig een facelift uit te voeren.

 

Kan een borstverkleining ook door liposuctie?

In plaats van voor een borstverkleinende operatie kan ook gekozen worden voor een borstverkleining met behulp van tumescent liposuctie. Dit heeft een aantal voor- en nadelen.

Voordelen:

  • Er is slechts een plaatselijke verdoving nodig en er wordt niet gesneden, dus er ontstaan geen littekens.
  • Het is een minder grote ingreep dan een operatie en u zult dus na de behandeling minder napijn hebben en veel minder kans op complicaties.

Beperking:

  • Er kan uitsluitend vetweefsel weggehaald worden, geen klierweefsel. Deze ingreep is zeker geschikt voor vrouwen met zware borsten, omdat het weghalen van vetweefsel kan maken dat zich na de ingreep veel minder rug-, nek- en/of schouderklachten voordoen dan voorheen.
Bekijk meer

Neem contact op of bekijk onze vestigingen