Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Zeker van de maat protheses

Zo zie je direct de gevolgen van je keuzes en kun je uitproberen welke prothesemaat het beste bij je lichaam past. Met het Bey 3D-Consult™ hoef je niet meer te gokken welk volume goed bij je past. Samen met de plastisch chirurg maak je een weloverwogen keuze. Benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen met een borstvergroting? Bekijk hier de voor & na foto's.

Per e-mail opgestuurd

De complete simulatie krijg je per e-mail opgestuurd, zodat je die op je eigen telefoon, tablet of pc nog eens rustig kunt bekijken. Of aan iemand anders kunt laten zien. Pas als je zeker bent van je keuze, plan je een afspraak in voor de borstvergrotingsoperatie.

Eerst zelf proberen? 

Wil je nu alvast in 3D ervaren wat een borstvergroting voor jou kan doen? Probeer dan de lightversie online uit. Die geeft je alvast een eerste indruk van de mogelijkheden. Gewoon thuis, op je eigen smartphone, tablet of PC.


Veelgestelde vragen

Wat is het resultaat van andere cliënten ?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Wat voor pijnstilling krijg ik voorgeschreven voor na de ingreep?

Je krijgt paracetamol en een aanvullende pijnstiller voorgeschreven.

Hoe lang moet ik de sportbeha dragen?

Dat verschilt per persoon. Over het algemeen is het in ieder geval de eerste 2 weken dag en nacht en daarna nog 2 tot 4 weken alleen overdag. De arts geeft aan wat voor jou noodzakelijk is.

Hoe snel na de ingreep mag ik weer douchen?

24 uur na de ingreep kun je alweer onder de douche. De sportbeha mag dan natuurlijk even uit.

Bekijk meer