Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Zeker van de maat protheses

Zo zie je direct de gevolgen van je keuzes en kun je uitproberen welke prothesemaat het beste bij je lichaam past. Met het Bey 3D-Consult™ hoef je niet meer te gokken welk volume goed bij je past. Samen met de plastisch chirurg maak je een weloverwogen keuze. Benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen met een borstvergroting? Bekijk hier de voor & na foto's.

Per e-mail opgestuurd

De complete simulatie krijg je per e-mail opgestuurd, zodat je die op je eigen telefoon, tablet of pc nog eens rustig kunt bekijken. Of aan iemand anders kunt laten zien. Pas als je zeker bent van je keuze, plan je een afspraak in voor de borstvergrotingsoperatie.

Eerst zelf proberen? 

Wil je nu alvast in 3D ervaren wat een borstvergroting voor jou kan doen? Probeer dan de lightversie online uit. Die geeft je alvast een eerste indruk van de mogelijkheden. Gewoon thuis, op je eigen smartphone, tablet of PC.


Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten ?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Wat zijn de mogelijke risico’s en complicaties van een borstvergroting?

Een borstvergroting is een relatief veilige ingreep, maar het blijft een operatie met bijbehorende risico’s. Die hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Bekijk meer