Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Deep plane facelift, de ultieme natuurlijke verjonging van het gezicht

25-10-2023

Het verouderingsproces is onvermijdelijk, maar dat betekent niet dat je genoegen hoeft te nemen met de tekenen van veroudering. Bij Bey By Bergman Clinics begrijpen we dat jeugdige uitstraling en zelfvertrouwen van groot belang zijn. Daarom bieden wij een geavanceerde oplossing aan: de Deep Plane Facelift. In deze blog gaan we dieper in op waarom deze innovatieve procedure de meest effectieve, natuurlijke en duurzame facelift is die je een blijvend jeugdige uitstraling geeft!

De voordelen van een Deep Plane Facelift

De Deep Plane Facelift onderscheidt zich van andere facelift technieken door de manier waarop het onderliggende weefsel wordt aangepakt. Terwijl andere facelifts, onderhuids weefsel na de ingreep, aan de huid trekken, doet de Deep Plane Facelift precies het tegenovergestelde. Het onderliggende weefsel wordt aangespannen terwijl de bovenste huidlaag soepel over dit herpositioneerde weefsel glijdt. Dit resulteert in een natuurlijk ogend en blijvend resultaat. Een Deep Plane Facelift is geschikt voor mensen die tekenen van veroudering in hun gezicht en hals willen verminderen.

De drie belangrijkste voordelen van een Deep Plane Facelift zijn: 

  • Natuurlijke resultaten: de Deep Plane Facelift geeft een jeugdige uitstraling zonder een 'getrokken' of kunstmatig uiterlijk.
  • Langdurige resultaten: de diepere correcties zorgen voor langdurige resultaten, waardoor je geen herhaalde ingrepen nodig hebt.
  • Minder zwelling en blauwe plekken: de techniek minimaliseert zwelling en blauwe plekken na de ingreep, wat betekent dat je sneller kunt herstellen.

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Tijdens een Deep Plane Facelift zal een ervaren chirurg kleine incisies maken die discreet geplaatst worden. Vervolgens zal het diepere weefsel worden aangepakt om de verloren jeugdige contouren te herstellen. De huid wordt voorzichtig strak getrokken voor een natuurlijk ogend resultaat, zonder de typische tekenen van strakgetrokken huid die vaak geassocieerd worden met traditionele facelifts. Dit komt doordat niet alleen de huid, maar ook de diepere weefsellagen geherpositioneerd worden. Dit zorgt voor blijvende schoonheid die veel langer meegaat.

Een bijkomend voordeel is dat littekens na een Deep Plane Facelift rustiger genezen. Doordat de huid niet onder spanning staat, worden littekens minder breed en komen ze sneller tot rust. Dit draagt bij aan een natuurlijke uitstraling en minimaliseert zichtbare littekens. Na de ingreep zal Bey By Bergman Clinics je gedetailleerde instructies geven voor het herstel. Over het algemeen duurt het enkele weken voordat de zwelling en blauwe plekken volledig verdwijnen en je het uiteindelijke resultaat kunt zien.

Deep Plane Facelifts van Bey By Bergman Clinics

Een Deep Plane Facelift bij Bey By Bergman Clinics biedt niet alleen de meest effectieve, maar ook de meest natuurlijke en duurzame manier om tekenen van veroudering te corrigeren en een blijvend jeugdige uitstraling te bereiken. We begrijpen dat je niet zomaar elke facelift procedure wilt ondergaan; je streeft naar een resultaat dat je op een natuurlijke manier laat stralen, zonder dat anderen kunnen zien dat er een operatie heeft plaatsgevonden. Met de Deep Plane Facelift krijg je de kans om de tijd terug te draaien en eruit ziet zoals jij je voelt - energiek, zelfverzekerd en jeugdig!  

Wil je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een consult, we helpen je graag!