Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De eerste 7-10 dagen is het gehele ooglid meestal blauw en is het litteken nog zichtbaar. Het ziet eruit als een dun gekleurd lijntje. In de loop van de eerste 3-4 maanden na de ingreep zal het litteken steeds dunner en minder zichtbaar worden.

 

Leefregels na een bovenooglidcorrectie:

- Je mag geen zwaar werk doen gedurende een week. Probeer tillen en bukken zoveel mogelijk te voorkomen.

- In de eerste weken kan de huid blauw worden tot op de wang en is de huid gezwollen. Nadat de blauwe kleur is verdwenen zal ook de zwelling afnemen.

- Het mag nadat het helemaal genezen is, gecamoufleerd worden, alleen niet op en dichtbij het behandelde gebied.

- Na de ingreep kun je weer een bril opdoen. Contactlenzen en make-up kun je tot 2 weken na de ingreep niet dragen.

Risico's en complicaties

De kans op complicaties bij een bovenooglidcorrectie is uiterst klein. Wel kunnen zwellingen en bloeduitstortingen ontstaan. In een enkel geval hebben mensen na de ingreep enkele weken last van tranende of juist droge ogen.


Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten met een ooglidcorrectie?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Hier kun je alle voor & na foto's bekijken en ervaringen lezen.

Hoe lang heb ik plezier van mijn bovenooglidcorrectie?

Het resultaat van de bovenooglidcorrectie is in principe langdurig. Door veroudering en verslapping van het weefsel kan het soms nodig zijn om de ingreep na jaren te herhalen. De voorsprong die is verkregen blijft natuurlijk.

Bekijk meer