Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Maak een afspraak
Open Dag

Ontvangst in de kliniek

Op de dag van de behandeling meld je je bij de balie. Daar controleren we nog een keer jouw gegevens. Klopt het allemaal, dan zal de verpleegkundige je verder begeleiden. De verpleegkundige brengt je naar de operatiekamer en geeft je de laatste informatie over de ingreep.

De operatie

Bij de neuscorrectie kun je kiezen voor een plaatselijke of algehele narcose. De voor- en nadelen bespreek je in overleg met de chirurg. Als je moeilijk door je neus ademt, als gevolg van een scheefstaand neustussenschot, dan kan dit meteen tijdens de operatie worden verholpen. De littekens komen binnen in de neus of in de huid aan de onderzijde van het neustussenschot.

Na de operatie

Na de ingreep word je naar een ruimte gebracht om rustig bij te komen. Je krijgt een inwendig verband (neustampon) aangelegd en een uitwendig verband van pleister of gipskalk. Als je je goed voelt en de arts of verpleegkundige het verantwoord vindt, mag je weer naar huis.

Injectables

Kleine correcties aan de neus kunnen met injectables worden behandeld. Om het resultaat te behouden, moet je de behandeling na ongeveer 12 maanden herhalen.

Neem contact op of bekijk onze vestigingen