Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Het Consult

Een consult voor een Deep Plane is een belangrijke eerste stap in het behandeltraject. Tijdens dit consult geeft de chirurg je uitleg over de ingreep. Ook evalueert de chirurg je gezondheid en neemt je medische geschiedenis door. Welk resultaat hoop je te bereiken met de behandeling? Ook dit wordt besproken. De chirurg geeft je informatie over hoe het traject eruit gaat zien en informeert je over de nazorg en de kosten.

Tijdens het consult bespreekt de chirurg ook de risico's en mogelijke complicaties van de Deep Plane facelift. Hij of zij zal uitleggen op welke wijze je je kunt voorbereiden op de operatie.

Je krijgt alle ruimte om tijdens het consult vragen te stellen en zorgen te bespreken die je hebt met betrekking tot de Deep Plane facelift. Na het consult kun je beslissen of een Deep Plane de juiste keuze voor je is. Indien je besluit om door te gaan met de behandeling, zal de chirurg een behandelplan opstellen en onze consulente je informeren over de volgende stappen in het behandeltraject.

Onze consulent geeft je informatie over hoe het traject eruit gaat zien, informeert je over de nazorg, de kosten en de tijdsplanning. De consulent is je contactpersoon en zal je door het gehele traject begeleiden.