Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Het Consult

Een consult voor een Deep Plane is een belangrijke eerste stap in het behandeltraject. Tijdens dit consult geeft de chirurg je uitleg over de ingreep. Ook evalueert de chirurg je gezondheid en neemt je medische geschiedenis door. Welk resultaat hoop je te bereiken met de behandeling? Ook dit wordt besproken. De chirurg geeft je informatie over hoe het traject eruit gaat zien en informeert je over de nazorg en de kosten.

Tijdens het consult bespreekt de chirurg ook de risico's en mogelijke complicaties van de Deep Plane facelift. Hij of zij zal uitleggen op welke wijze je je kunt voorbereiden op de operatie.

Je krijgt alle ruimte om tijdens het consult vragen te stellen en zorgen te bespreken die je hebt met betrekking tot de Deep Plane facelift. Na het consult kun je beslissen of een Deep Plane de juiste keuze voor je is. Indien je besluit om door te gaan met de behandeling, zal de chirurg een behandelplan opstellen en onze consulente je informeren over de volgende stappen in het behandeltraject.

Onze consulent geeft je informatie over hoe het traject eruit gaat zien, informeert je over de nazorg, de kosten en de tijdsplanning. De consulent is je contactpersoon en zal je door het gehele traject begeleiden.


Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Deep Plane facelift en andere facelifts?

Bij andere soorten facelifts, zoals de S-lift, trekt onderhuids weefsel na de ingreep aan de huid. Dit komt omdat deze onder spanning ‘opgehangen’ wordt. Met de Deep Plane facelifttechniek doen wij precies het tegenovergestelde. Terwijl wij het onderliggende weefsel aantrekken, valt de bovenste huidlaag hier heel soepel overheen. Dit geeft een natuurlijk resultaat waar je veel langer van geniet. Ook genezen littekens rustiger wanneer de huid niet onder spanning staat, waardoor ze minder breed worden en sneller tot rust komen dan bij andere facelift-technieken.

Waarom is de Deep Plane effectiever dan andere facelifts?

De Deep Plane facelift is effectiever dan de meeste andere facelift-technieken. Dit komt doordat de ingreep verricht wordt in de diepe laag van je huid en weefsel. Hierdoor staat er minder spanning op je huid. Dit leidt tot een natuurlijk resultaat en niet tot een duidelijk zichtbaar en onnatuurlijk strakgetrokken gezicht.

Heeft de Deep Plane facelift een blijvend resultaat?

Het is belangrijk om te begrijpen dat ook na een facelift je verouderingsproces doorgaat. Je stopt niet met ouder worden. Hoe dieper in de gezichtslagen de facelift wordt uitgevoerd, hoe langer je resultaat zichtbaar is. De Deep Plane facelift levert het meest langdurige resultaat.

Is de Deep Plane facelift een zware ingreep?

De Deep Plane facelift is technisch gezien een lastige operatie, die specifieke vaardigheden en expertise van de plastisch chirurg vereist. Onze specialisten hebben zich deze techniek eigen gemaakt en hebben er veel ervaring mee. Als je kiest voor een Deep Plane facelift ben je bij Bey by Bergman Clinics op de juiste plek.

Voor de cliënt is de Deep Plane facelift echter geen zware ingreep. De hersteltijd na een Deep Plane facelift is relatief kort.

Bekijk meer