Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Voordat je naar de kliniek komt:

Denk hier alvast aan voordat je voor op de dag van de operatie naar Bey komt:

- Regel vervoer naar huis en gezelschap voor de eerste 24 uur;
- Je kunt niet zelf rijden en ook niet zelfstandig met het openbaar vervoer reizen;
- Draag op de dag van de ingreep makkelijke, los zittende kleding. Dat is na afloop het prettigst;
- Neem medicatie die je thuis gebruikt mee naar de kliniek;
- Neem de eventueel voorgeschreven medicatie mee naar de kliniek;
- Je moet nuchter zijn voor de narcose.

Ontvangst in de kliniek

Op de dag van de operatie meld je je bij de balie. Daar controleren we nog een keer jouw gegevens. Klopt het allemaal, dan brengt de verpleegkundige je naar je kamer. Daar kun je je omkleden en krijg je een infuus voor het toedienen van de antibiotica. Er worden foto’s van je borsten gemaakt en je kunt de arts nog vragen stellen. Daarna neemt de arts je mee naar de operatiekamer. De anesthesist brengt je onder narcose.

De operatie

De operatie vindt altijd plaats onder algehele narcose. Eerst vindt de buikwandcorrectie plaats en meteen daarna de borstvergroting of borstlift. Lees meer over de borstvergrotingsoperatie of de borstlift. Lees meer over de buikwandcorrectie.

Na de operatie

Na de operatie word je wakker op de uitslaapkamer. Ben je weer helemaal bij, dan ga je terug naar je kamer, waar je een nacht verblijft. Leefregels direct na de ingreep De verpleegkundige geeft je uitleg en een instructiekaart mee met leefregels voor de eerste dagen en weken thuis. Na de ingreep krijg je een sportbeha om, die je een tijdje dag en nacht aan moet houden.