Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De afspraak met de chirurg

Bij een buikwandcorrectie verwijdert de plastisch chirurg onderhuids vet en overtollige huid. Bij een borstlift wordt overtollige huid van de borst verwijderd en je tepel en het borstweefsel hoger geplaatst. Combineer je het met een borstvergroting, dan plaatst de chirurg implantaten. Tijdens je eerste afspraak neemt de chirurg alle tijd om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Het gesprek met de consulente

Na het gesprek met de arts spreek je met de consulente over praktische zaken zoals de kosten, eventuele vergoeding en de tijdsplanning. Zij blijft jouw contactpersoon tijdens het hele traject. Dit eerste bezoek is altijd een combinatie van een afspraak bij de plastisch chirurg als bij de consulente en je krijgt alle informatie mee naar huis.

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep heb je nog een extra telefonisch consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om je op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen je dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over je gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met jou.


Veelgestelde vragen

Bij welk BMI kom ik aanraking voor een behandeling?

Bij Bey Clinics worden geen behandelingen uitgevoerd bij personen met een BMI hoger dan 35.

Wat houdt een Mommy Make-Over in?

Een Mommy Make-Over is een borstcorrectie en buikwandcorrectie in één ingreep. Je bepaalt helemaal zelf wat je wil laten corrigeren. Velen kiezen voor deze behandeling na een of meerdere zwangerschappen.

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat kost een Mommy Make-Over?

Bekijk hier de actuele prijslijst van een Mommy Make-Over. 

Bekijk meer