Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Maak een afspraak
Open Dag

De afspraak met de chirurg

Tijdens je eerste afspraak bespreekt de chirurg je wensen, verwachtingen en de mogelijkheden. Het is niet zo dat je een paar borsten van een foto kunt uitkiezen: ieder lichaam is anders. Ook blijven er na een borstverkleining zichtbare littekens achter. Onze plastisch chirurgen gebruiken speciale technieken om de littekens bij een borstverkleining tot een minimum te beperken. Wil je de ervaringen zien van cliënten die je voor gingen? Bekijk de ervaringen hier.

Het gesprek met de consulente

Na het intakegesprek met de arts heb je een gesprek met de consulente. Ze zal je informatie geven over hoe het traject eruit zal gaan zien, informeren over de nazorg,  de kosten en de tijdsplanning. De consulente is je contactpersoon en zal je tijdens het gehele traject begeleiden. Na dit eerste bezoek krijgt u alle informatie mee naar huis, om dit op uw gemak nog eens door te nemen.*

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep kom je nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om je op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen je dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over je gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met jou.

*Als de client via de zorgverzekeraar haar behandeling ondergaat, worden de consultkosten bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. De consultkosten gaan van het eigen risico af.

Lees hier meer informatie over vergoeding en verzekering vanuit basispakket voor een borstverkleining.

Neem contact op of bekijk onze vestigingen