Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De afspraak met de chirurg

Tijdens je eerste afspraak bespreekt de chirurg je wensen, verwachtingen en de mogelijkheden. Er blijven na een gynaecomastie zichtbare littekens achter. Onze plastisch chirurgen gebruiken speciale technieken om de littekens bij een gynaecomastie tot een minimum te beperken.
Bekijk hier de ervaringen van mannen die je voor gingen.

Het gesprek met de consulente

Na het intakegesprek met de arts heb je een gesprek met de consulente. Ze zal je informatie geven over hoe het traject eruit zal gaan zien, informeren over de nazorg, de kosten en de tijdsplanning. De consulente is je contactpersoon en zal je tijdens het gehele traject begeleiden. Na dit eerste bezoek aan de plastisch chirurg en de consulente krijg je alle informatie mee naar huis.*

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep heb je nog een extra telefonisch consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om je op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen je dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over je gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met jou.

*Als de client via de zorgverzekeraar haar behandeling ondergaat, worden de consultkosten bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. De consultkosten gaan van het eigen risico af.


Veelgestelde vragen

Houd ik littekens over aan de behandeling?

De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving. Er wordt niet gesneden, waardoor er geen littekens ontstaan. 

Wat gebeurt er tijdens de voorbereiding?

Tijdens je intakegesprek geeft de chirurg informatie over de ingreep, de mogelijke risico's en de nazorg bij Bey by Bergman Clinics. Daarna bespreek je samen met de consulente de verdere invulling en alle praktische zaken. 

Wat is het resultaat van andere cliënten?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Bekijk meer