Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Daniek Oosting

Huidtherapeut

Daniek is in 2018 afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens het afstuderen heeft zij literatuuronderzoek gedaan naar het effect van lichttherapie met UVB bij chronisch constitutioneel eczeem. Gedurende en na de opleiding heeft Daniek ervaring opgedaan in verschillende klinieken en heeft zij ook zelf een huidtherapie praktijk (Huidzorg Drenthe in Emmen, Dr. Brinkmann Kliniek in Assen en Nieuwegein, Isala Dermatologisch Centrum in Zwolle, Smooth Laser Clinic in Zwolle en DO Huidtherapie in Emmen).

In 2021 heeft Daniek als één van de eerste huidtherapeuten in Nederland de post-HBO scholing Eczeembegeleiding voor Huidtherapeuten gevolgd. Hierbij kan zij een rol spelen in de begeleiding van patiënten met constitutioneel eczeem, waardoor de kwaliteit van leven verbetert.

Sinds augustus 2023 is Daniek werkzaam als huidtherapeut bij Bey by Bergman Clinics in Zwolle en Heerenveen. Effectiviteit, nauwkeurigheid, eerlijkheid en vertrouwen is wat zij als huidtherapeut belangrijk vindt. Daniek is gespecialiseerd in acnebehandelingen, microneedling, laserbehandelingen en peelings.