088 9000 535 Maak een afspraak

Prijslijst

Prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2019. Bey Clinics behoudt zich het recht voor genoemde tarieven op enig moment te wijzigen. Bevestigde tarieven voor overeengekomen behandelingen zijn van prijswijzigingen uitgesloten.

Eerste Consult

  • Eerste consult plastisch chirurg of KNO arts *     € 50,-
  • Second opinion**                                                                € 50,-

* Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.
Wanneer u het eerste consult reeds in 2018 hebt geboekt is het consult kosteloos.

Heeft u een verwijzing van uw huisarts dan declareert Bey by Bergman Clinics het eerste consult bij uw verzekeraar. Zie uw polisvoorwaarden voor dit tarief.
Wordt de ingreep niet vergoed door uw zorgverzekering? En besluit u zelf de behandeling bij Bey by Bergman Clinics uit te laten voeren, dan sturen wij geen aparte rekening naar uw zorgverzekering.

** Voor een verslaglegging van de second opinion wordt een additionele € 100,- in rekening gebracht.

BTW voorwaarden

Genoemde tarieven zijn de prijzen die in rekening worden gebracht. Dit zijn prijzen exclusief btw. Op behandelingen voor de gezondheidskundige verzorging van de mens wordt geen btw geheven. Cosmetische chirugie vallen in principe onder deze zorg. Valt uw behandeling niet binnen de gezondheidskundige verzorging van de mens, dan komt er nog 21% btw bovenop de hier genoemde prijzen. Uw arts of consulente kan u hierover informeren.


Filter op behandeling