Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De eerste weken

Na het genezingsproces van de schaamlipcorrectie zullen alle eerdere ongemakken verdwenen zijn. De eerste weken kan het operatiegebied nog opgezwollen en pijnlijk zijn. De gebruikte hechtingen lossen vanzelf op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar als je nog vragen hebt of onzeker bent over het helingsproces.

After Care

Bij Bey krijg je na iedere behandeling After Care met speciaal geselecteerde producten.  Dit zijn stuk voor stuk huidverzorgingsproducten, ontwikkeld in samenwerking met de kliniek en de wetenschappers van Bergman Beauty Care.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de risico's van een schaamlipcorrectie?

Een schaamlipcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep met weinig gevaren. Bij elke chirurgische ingreep is er een klein risico op complicaties zoals een wondinfectie of nabloedingen. Bij een schaamlipcorrectie is er een erg kleine kans dat stukjes van het littekenweefsel op de schaamlippen minder gevoelig worden. De chirurg informeert je over de mogelijke risico's van de ingreep.

Waar vind ik ervaringen van andere vrouwen?

Op Beyervaringen.nl kun je voor-en-nafoto's bekijken en ervaringen en tips lezen van vrouwen die kozen voor een schaamlipcorrectie.

Hoe lang duurt het herstel van een schaamlipcorrectie?

Het herstel van de operatie duurt ongeveer zes weken. De eerste dagen kunnen de schaamlippen pijnlijk en gezwollen zijn en kunnen de operatiewonden nog wat nabloeden. Koelen helpt goed, net als het zitten op een opgerolde handdoek. Het operatiegebied kan nog een tijdje ongemakkelijk en wat trekkerig aanvoelen. Dat neemt in de loop van de tijd af en na zes weken kun je ook weer sporten en vrijen. Heb je na de ingreep vragen over je herstel, dan kun je ons dag en nacht bereiken.

Welke verdoving is er mogelijk?

Een schaamlipcorrectie wordt meestal uitgevoerd onder lokale verdoving. Algehele narcose is soms ook mogelijk. De chirurg kan je hierover adviseren.

Bekijk meer