Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Maak een afspraak
Open Dag

Ontvangst in de kliniek

Op de dag van de behandeling meld je je bij de balie. Na aanmelding zal de verpleegkundige je verder begeleiden. De verpleegkundige brengt je naar de operatiekamer en geeft je de laatste informatie over de ingreep.

De operatie

Het is natuurlijk een bijzonder gevoel dat er iets rond je ogen gebeurt. Voor de chirurgen is het een relatief eenvoudige ingreep, maar we weten dat dit voor jou best spannend kan zijn. Een bovenooglidcorrectie gebeurt over het algemeen onder plaatselijke verdoving. In bijzondere gevallen wordt de ingreep onder algehele narcose uitgevoerd.

Voorafgaand aan de ingreep tekent de chirurg af wat hij gaat doen. Daarna wordt de overtollige huid en zo nodig spier- en vetweefsel verwijderd. De wond wordt met een dun hechtdraad en kleine pleisters gesloten.

Na de operatie

Na de ingreep word je naar een ruimte gebracht om rustig bij te komen. Als je je goed voelt en de arts of verpleegkundige het verantwoord vindt, mag je weer naar huis. Dit zal veelal ongeveer een half uur na de ingreep zijn. Je begeleider kan je dan weer naar huis brengen. Na een week worden de hechtingen door een verpleegkundige verwijderd.

Neem contact op of bekijk onze vestigingen