Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Na een lipcorrectie

Na de operatie heb je wat ongemak, maar er is zelden sprake van pijn. Na de operatie of behandeling met fillers ontvang je een After Care kit met speciaal geselecteerde producten. Dit zijn specifieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld in samenwerking met de medische specialisten van de kliniek en de wetenschappers bij Bergman Beauty Care.

Het eindresultaat

De hechtingen komen aan de binnenkant van je mond, zodat de littekens niet zichtbaar zijn. Uiteraard zal je altijd even moeten wennen aan je nieuwe uiterlijk. Uit ervaring blijkt echter dat dit heel snel gaat.

Risico’s en complicaties

Een lipcorrectie via een operatie (dus niet met filler) heeft dezelfde risico's als elke andere operatie. Er bestaat een kans op een nabloeding of er kan een infectie optreden, al komt dit bijna nooit voor. Na een lipocorrectie zal je lip gedurende periode van ongeveer 2 weken wat meer gezwollen zijn. Bij fillers zal de zwelling eerder doen afnemen.


Veelgestelde vragen

Wat zijn skinboosters?

Skinboosters zijn een type huidverjongingsbehandeling die ontworpen is om de hydratatie, elasticiteit en algehele uitstraling van de huid te verbeteren. Ze bestaan meestal uit een reeks micro-injecties van hyaluronzuur of andere actieve ingrediënten in de huid. Skinboosters kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren, de teint te egaliseren en de algehele huidkwaliteit te versterken.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injecteerbare cosmetische producten die worden gebruikt om volume toe te voegen, rimpels en fijne lijntjes op te vullen, en contouren te verbeteren. De meeste fillers zijn gemaakt van een gel-achtige stof op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze fillers worden vaak gebruikt omdat ze veilig en effectief zijn, en omdat de resultaten tijdelijk zijn. Andere soorten fillers zijn gemaakt van calciumhydroxylapatiet, polymelkzuur en poly-L-lactisch zuur.

Welk merk botuline toxine en fillers wordt gebruikt bij Bey by Bergman Clinics?

Bij Bey by Bergman Clinics staat kwaliteit en veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met A-merken waaronder Restylane, Juvaderm, Radiesse, Botox en Azzalure.

Moet ik onder narcose voor een injectable behandeling?

Bij een injectable behandeling hoef je niet onder narcose. Wel gebruiken we lokale verdoving in de vorm van verdovende crème of een koude compressor om ongemak te minimaliseren.

Bekijk meer