Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Na een lipcorrectie

Na de operatie heb je wat ongemak, maar er is zelden sprake van pijn. Na de operatie of behandeling met fillers ontvang je een After Care kit met speciaal geselecteerde producten. Dit zijn specifieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld in samenwerking met de medische specialisten van de kliniek en de wetenschappers bij Bergman Beauty Care.

Het eindresultaat

De hechtingen komen aan de binnenkant van je mond, zodat de littekens niet zichtbaar zijn. Uiteraard zal je altijd even moeten wennen aan je nieuwe uiterlijk. Uit ervaring blijkt echter dat dit heel snel gaat.

Risico’s en complicaties

Een lipcorrectie via een operatie (dus niet met filler) heeft dezelfde risico's als elke andere operatie. Er bestaat een kans op een nabloeding of er kan een infectie optreden, al komt dit bijna nooit voor. Na een lipocorrectie zal je lip gedurende periode van ongeveer 2 weken wat meer gezwollen zijn. Bij fillers zal de zwelling eerder doen afnemen.


Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht voor een Restylane filler behandeling?

De vestigingen van Bey in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Heerenveen, Utrecht, Hilversum, Den Bosch en Zwolle bieden Restylane filler behandelingen aan. Bekijk onze locaties.

Op welke locaties kan ik terecht voor een Botox behandeling?

De vestigingen van Bey in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Heerenveen, Utrecht, Hilversum, Den Bosch en Zwolle bieden Botox behandelingen aan. Bekijk onze locaties.

Is het gevaarlijk om fillers te laten inbrengen als ik net een COVID-19 vaccinatie heb gehad?

Uit onderzoek is gebleken dat er een kleine kans bestaat dat een recente filler behandeling een reactie vertoont op een COVID-19-vaccinatie.
Wij adviseren je daarom dringend om vanaf 2 weken voor- tot twee na een COVID-19-vaccinatie geen fillerbehandeling te ondergaan.

Wat is het resultaat van andere cliënten met een injectables?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Bekijk meer