Stap 1: De voorbereiding
Tijdens je intake gesprek neemt de chirurg alle tijd voor je. De chirurg vraagt naar je wensen en bespreekt de keuze voor de behandeling met je. Daarna bespreek je met je consulente alle praktische zaken. Benieuwd naar de voor & na foto’s van andere cliënten? Bekijk de ervaringen hier.
De afspraak met de chirurg
Tijdens de eerste afspraak geeft de chirurg uitleg over de ingreep, de mogelijke risico’s en de nazorg. De chirurg bekijkt je gezicht en bespreekt de mogelijke behandeling. Ook zal de chirurg vragen stellen over je algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik. Gebruik je medicijnen? Neem dan een recente medicatielijst mee. In overleg met de arts staak je indien nodig met medicijngebruik.
Het gesprek met de consulente
Na het intakegesprek met de arts heb je een gesprek met de consulente. Ze zal je informatie geven over hoe het traject eruit zal gaan zien, informeren over de nazorg de kosten en de tijdsplanning. De consulent is je contactpersoon en zal je door het gehele traject begeleiden.
Veelgestelde vragen
- Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht, verfijn uw of stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de chat.
-
Uit diverse wetenschappelijke studies is gebleken dat er juist meer complicaties ontstaan bij het gebruik van tijdelijke fillers bij cliënten die reeds permanente fillers hebben. Het wordt daarom afgeraden om een behandeling met tijdelijke fillers te ondergaan wanneer je al permanente fillers hebt.
-
Wij voeren geen injectable behandelingen uit bij cliënten jonger dan 18 jaar oud.
-
Vermijd sauna en zonnebank tot 1 week na behandeling.
-
Je mag in het behandelde gebied de eerste twee weken geen behandelingen bij een schoonheidsspecialiste ondergaan. Denk hierbij aan peelings, microdermabrasie, bindweefselmassage, etc.
-
Indien er verschillende gebieden behandeld moeten worden, is een combinatiebehandeling goed mogelijk. Denk aan een botuline toxine behandeling voor de fronsrimpel en fillerbehandeling voor de lippen. Bij eenzelfde gebied wordt gebruik van botuline toxine tegelijk met fillers afgeraden. Denk aan botuline toxine én filler behandeling voor de fronsrimpel. Met gelijktijdig gebruik van fillers bestaat er een grotere kans op doorlekken van botuline toxine naar de andere spieren.
-
Nee, wij adviseren geen botuline toxine en/of fillers te gebruiken als je zwanger bent en/of borstvoeding geeft.
-
Bij een injectable behandeling hoef je niet onder narcose. Wel gebruiken we lokale verdoving in de vorm van verdovende crème of een koude compressor om ongemak te minimaliseren.
-
Botox of botuline toxine is een eiwit dat spieren ontspant. Deze wordt al jaren gebruikt in de geneeskunde. Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Het eiwit wordt in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund, geïnjecteerd in de spiervezels. Hierdoor is de kans op complicaties en bijwerkingen zeer klein.