Onze COVID-19 maatregelen Sluiten
Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De afspraak met de chirurg

De plastisch chirurg neemt alle tijd om de Facelift rustig met je door te spreken. Hij kijkt of je wensen technisch mogelijk zijn. Dit heeft ondermeer te maken met de structuur en elasticiteit van je huid. Ook krijg je het advies om je haar, als dat kort is, voor de operatie wat langer te laten groeien, zodat je de verse littekens gemakkelijker kunt camoufleren.

Het gesprek met de consulent

Na het intakegesprek met de arts heb je een gesprek met de consulente. Ze zal je informatie geven over hoe het traject eruit zal gaan zien, informeren over de nazorg  de kosten en de tijdsplanning. De consulent is je contactpersoon en zal je door het gehele traject begeleiden. Op basis van de intake met de chirurg en het gesprek met de consulente kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep kom je nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om je op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen je dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over je gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met jou.