Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Het eindresultaat

De eerste maanden na de operatie zie je wekelijks kleine veranderingen in je gezicht. Na ongeveer 4 tot 6 maanden zie je het uiteindelijke resultaat. De littekens zijn dan nauwelijks zichtbaar en de rimpels en lijnen in je gezicht en hals zijn gladgetrokken. 


Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Deep Plane facelift en andere facelifts?

Bij andere soorten facelifts, zoals de S-lift, trekt onderhuids weefsel na de ingreep aan de huid. Dit komt omdat deze onder spanning ‘opgehangen’ wordt. Met de Deep Plane facelifttechniek doen wij precies het tegenovergestelde. Terwijl wij het onderliggende weefsel aantrekken, valt de bovenste huidlaag hier heel soepel overheen. Dit geeft een natuurlijk resultaat waar je veel langer van geniet. Ook genezen littekens rustiger wanneer de huid niet onder spanning staat, waardoor ze minder breed worden en sneller tot rust komen dan bij andere facelift-technieken.

Waarom is de Deep Plane effectiever dan andere facelifts?

De Deep Plane facelift is effectiever dan de meeste andere facelift-technieken. Dit komt doordat de ingreep verricht wordt in de diepe laag van je huid en weefsel. Hierdoor staat er minder spanning op je huid. Dit leidt tot een natuurlijk resultaat en niet tot een duidelijk zichtbaar en onnatuurlijk strakgetrokken gezicht.

Heeft de Deep Plane facelift een blijvend resultaat?

Het is belangrijk om te begrijpen dat ook na een facelift je verouderingsproces doorgaat. Je stopt niet met ouder worden. Hoe dieper in de gezichtslagen de facelift wordt uitgevoerd, hoe langer je resultaat zichtbaar is. De Deep Plane facelift levert het meest langdurige resultaat.

Is de Deep Plane facelift een zware ingreep?

De Deep Plane facelift is technisch gezien een lastige operatie, die specifieke vaardigheden en expertise van de plastisch chirurg vereist. Onze specialisten hebben zich deze techniek eigen gemaakt en hebben er veel ervaring mee. Als je kiest voor een Deep Plane facelift ben je bij Bey by Bergman Clinics op de juiste plek.

Voor de cliënt is de Deep Plane facelift echter geen zware ingreep. De hersteltijd na een Deep Plane facelift is relatief kort.

Bekijk meer