Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Na de behandeling

Na de behandeling word je naar een herstelruimte gebracht, waar je onder toezicht staat van ons medisch personeel. Op het moment dat onze chirurg of verpleegkundige vinden dat je voldoende hersteld bent, kun je naar huis gaan. Regel vervoer naar huis en gezelschap voor de eerste 24 uur. Je kunt niet zelf rijden en ook niet zelfstandig met het openbaar vervoer reizen.

  • Draag op de dag van de ingreep makkelijke, loszittende kleding. Dat is na afloop het prettigst
  • Neem medicatie die je thuis gebruikt mee naar de kliniek
  • Neem de eventueel voorgeschreven medicatie mee naar de kliniek
  • Je moet nuchter zijn voor de narcose

Veelgestelde vragen

Wat is een Deep Neck lift?

Een Deep Neck lift behandeling is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om de tekenen van veroudering in de hals en het onderste deel van het gezicht te verminderen. Het is gericht op het verminderen van het uiterlijk van een dubbele kin, het verbeteren van de huidelasticiteit en het herstellen van de contouren van de nek en kaaklijn.

Bij een Deep Neck lift worden de spieren in de nek strakker getrokken en het overtollige huid- en vetweefsel verwijderd. Dit wordt gedaan via een incisie onder de kin en langs de oren. Het kan ook worden gecombineerd met andere behandelingen zoals een facelift om een algehele verbetering van het uiterlijk te bereiken.

Een Deep Neck lift is een chirurgische ingreep die onder plaatselijke verdoving of sedatie wordt uitgevoerd. Het is belangrijk om alle vragen en zorgen over de behandeling in een consult te bespreken met onze zeer gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen.

Wat zijn de mogelijke risico's en bijwerkingen van een Deep Neck lift behandeling?

Net als bij iedere operatieve behandeling zijn er risico’s verbonden aan een Deep Neck lift, waaronder infectie, bloeding. Maar door de facelift uit te laten voeren door onze zeer gespecialiseerde plastisch chirurgen, gecombineerd met de juiste voorbereiding en zorg voor en na de ingreep, kan het risico op complicaties worden geminimaliseerd. De Deep Neck lift behandeling is niet riskanter dan andere facelift-technieken en heeft zeker niet meer complicaties: zelfs minder

Wat kun je verwachten van de resultaten van een Deep Neck lift behandeling?

Een Deep Neck lift is een cosmetische chirurgische behandeling die gericht is op het verbeteren van de contouren van de nek door het verwijderen van overtollige huid en vetweefsel, de hoek tussen kaaklijn en hals verscherpt wordt via verstrakken van de spieren en het onderliggende weefsel. De resultaten van de behandeling kunnen zeer effectief zijn, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat de resultaten van persoon tot persoon kunnen verschillen.

Resultaten van een Deep Neck lift zijn:

  • Verbeterde nekcontouren: de ingreep kan overtollige huid en vetweefsel verwijderen en de spieren en het onderliggende weefsel verstrakken om een beter gedefinieerde kaaklijn en nekcontour te creëren.
  • Vermindering van rimpels en plooien in de nek: de ingreep kan ook rimpels en plooien in de nek verminderen, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet.
  • Verjongd uiterlijk: de behandeling kan het uiterlijk van de nek en het gezicht in het algemeen verjongen, waardoor je er jeugdiger en energieker uitziet.

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en eventuele zorgen of vragen met onze plastisch chirurg te bespreken tijdens het consult.

Kan een Deep Neck lift gecombineerd worden met andere behandeling?

Ja, een Deep Neck lift kan worden gecombineerd met andere behandeling om een meer uitgebreide verjonging van het gezicht en de nek te bereiken.

Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een facelift voor een maximaal resultaat.

Het is belangrijk om met onze plastisch chirurg te bespreken wat een combinatie met een facelift je geeft.

Bekijk meer