Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ervaringen

Bekijk hier alle ervaringen met video's en voor & na foto's van cliënten die u voor gingen.  

 

Wilt u specifieke waarderingen per behandeling vanuit Zorgkaart Nederland lezen?  
Hieronder kunt u de behandeling filteren en de waarderingen hiernaast lezen. 


Filter op behandeling
10

Ik ben nu bijna een half jaar geleden geholpen door dr. de Blécourt bij Bergman Clinics in Bilthoven. Ik heb een buikwandcorrectie gehad met navelverplaatsing en reven bovenste buikspieren.

Navel inwendig gehecht

Na 4 kinderen (waarvan een tweeling) en 65 kilo afvallen heb ik eindelijk een platte buik! Uiteraard is mijn buik nog niet perfect, maar geen dubbele plooi meer als ik zit en geen pijnklachten meer bij fietsen en sporten. En het was een aangename verrassing dat de arts de navel inwendig gehecht heeft, dus geen litteken aan de buitenkant rondom mijn navel te zien.

Mocht ik straks in bikini willen gaan dan zie je aan mijn navel niet dat er wat aan gedaan is. Ook de gesprekken voor en na mijn operatie en tijdens mijn verblijf na de operatie heb ik als prettig ervaren.

video van een buikwandcorrectie

8

Mijn ervaring


Ik wilde graag een buikwandcorrectie, omdat ik striae op mijn buik had met overtollig vet. Voor deze ingreep heb ik voor Bey by Bergman Clinics gekozen, omdat ik hier het meeste vertrouwen in had. Na de ingreep ben ik zekerder geworden en ik ben blijer met mezelf.

9

Mijn ervaring


Ik wilde graag een buikwandcorrectie laten uitvoeren, omdat ik mij erg schaamde voor mijn hangbuik. Ik heb voor Bey by Bergman Clinics gekozen, omdat het gesprek tijdens het eerste consult goed aanvoelde. Na de ingreep voel ik mij zekerder en ik hoef mijn buik niet meer te verbergen.

9

Mijn ervaring


Ik heb een volledige buikwandcorrectie laten uitvoeren omdat ik erg onzeker en ongelukkig was over mijn lichaam. Ik heb gekozen voor Bey by Bergman Clinics na een fijn en duidelijk intake gesprek waardoor ik het volste vertrouwen had. 

10

Ik was zeer ontevreden en ongelukkig over mijn buik. Het leek alsof ik zwanger was en ik kon geen leuke kleding vinden.
Ik heb voor Bey by Bergman Clinics gekozen omdat ik goede verhalen heb gehoord en gelezen.

Na de ingreep
Mijn buik is weer mooi plat! Ik kan mij beter bewegen en ik kan weer kleding aan die ik mooi vind.