Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Ervaringen

Bekijk hier alle ervaringen met video's en voor & na foto's van cliënten die u voor gingen.  

 

Wilt u specifieke waarderingen per behandeling vanuit Zorgkaart Nederland lezen?  
Hieronder kunt u de behandeling filteren en de waarderingen hiernaast lezen. 


Filter op behandeling
10

Eigenlijk begon het na mijn 30e en werd het erger en erger na de zwangerschap. Misschien toch iets met slaaptekort en de vele nieuwe zorgen ;-) Ik heb het hier over de irritante rimpel boven mijn oogleden.

Weken na de ingreep met botox en fillers ben ik helemaal aan mijn "nieuwe" frisse blik gewend. Ik weet zelfs niet meer hoe het voor de behandeling eruit zag. Het uiteindelijke resultaat is heel subtiel en precies wat ik voor ogen had. Geen vermoeide oogopslag meer en iets meer vorm in het gezicht. Ik ben super tevreden!

Omdat ik veel op foto’s sta voor mijn eigen webshop en Instagram stories waarin ik in de camera praat ging de rimpel mij steeds meer opvallen. Het werd eigenlijk standaard een puntje op foto’s dat ik weg photoshopte met bepaalde apps.

Kon dat ook maar in real life dacht ik…

Lange tijd en zonder echt mezelf te informeren dacht ik dat zoiets alleen verholpen kon worden met een ooglidcorrectie. Dat zag ik niet zitten. Daarnaast dacht ik ook niet in aanmerking te komen voor een dergelijke ingreep. Veel los ooglid-vel was er niet. Alleen een vermoeiende lijn schuin boven mijn oog.

Ik deelde mijn irritatie aan deze rimpel een keer op Instagram en kreeg toen een berichtje van een vriendin met een mogelijke oplossing én een contact bij Bey Clinics. Je snapt het, ik was gelijk een en al oor.

 

9

Mijn ervaring


Sinds een aantal maanden stoorde ik me aan de toenemende lijntjes op mijn voohoofd. Ook voelde mijn ogen zwaar aan met name na een drukke dag. Deze klachten zijn verdwenen na de botoxbehandeling. Ook is mijn voorhoofd glad en heb ik geen vermoeide ogen meer 's avonds.

Resultaat is van 2 weken na de behandeling.