Informatie gevonden of heb je nog vragen?

De afspraak met de chirurg

De plastisch chirurg voert een medisch onderzoek uit en beoordeelt de vetverdeling van je buikwand en de elasticiteit van de huid. Ook stelt hij vragen over je algemene gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik. Gebruik je medicijnen, neem dan een recente medicatielijst mee. Wellicht moet je met enkele stoppen. Verder legt hij de procedure uit en vertelt wat je van de ingreep mag verwachten.
Goed om te weten: Bij Bey Clinics worden geen behandelingen uitgevoerd bij personen met een BMI hoger dan 35.  

Het gesprek met de consulente

Na het intakegesprek met de arts heb je een gesprek met de consulente. Ze zal je informatie geven over hoe het traject eruit zal gaan zien, informeren over de nazorg, de kosten en de tijdsplanning. De consulent is je contactpersoon en zal je door het gehele traject begeleiden. Alle besproken informatie krijg je mee naar huis. 

Vergoeding

Een buikwandcorrectie wordt soms vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering. 


Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten met een buikwandcorrectie?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Ik heb striae. Gaan de striae na een buikwandcorrectie helemaal weg?

Bij veel mensen is de huid erg opgerekt geweest door zwangerschap en/of overgewicht, waardoor er striae zijn ontstaan. Striae zijn niet altijd volledig te verwijderen, omdat een deel van de striae zich ook boven de navel bevinden. Deze striae blijven bestaan, maar worden door de operatie verplaatst naar de onderbuik. Striae van de huid betekent ook dat de huid vaak minder elastisch is en deels beschadigd is. Daarom zal een buikwandcorrectie bij mensen met striae altijd een iets minder strak eindresultaat opleveren dan bij mensen die geen striae hebben.

Bekijk meer