Informatie gevonden of heb je nog vragen?
Veelgestelde vragen

Wat is het resultaat van andere cliënten ?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voorgingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.

Is onderzoek naar borstkanker nog mogelijk na een borstverkleining?

De eerste 3 tot 6 maanden is zelfonderzoek van de borst lastig, omdat het wordt vertekend door het littekenweefsel. Het littekenweefsel kan ook het beeld van de mammografie (röntgenonderzoek) verstoren. Daarom is het verstandig om, als je ouder dan 40 jaar bent, van tevoren een mammografie te laten maken.

Kan de borst na de operatie weer groeien?

Of de borst weer in omvang toe kan nemen na de operatie is afhankelijk van een aantal factoren. De borst voor een groot gedeelte uit vet. Als je aankomt, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap, zal de borst ook groeien. Bij jonge vrouwen met een kinderwens is de kans dat de borst na de operatie weer groeit daarom ook groter.

Bekijk meer