Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Het consult

Tijdens een consult met de plastisch chirurg krijg je uitvoerig de gelegenheid om jouw wensen en klachten te bespreken. Hij/zij onderzoekt jouw borsten en bespreekt met jou of een borstvergroting het probleem kan oplossen. Tijdens het consult maken we gebruik van een 3D scan. Het unieke Bey 3D-Consult™ is vast onderdeel van elk intakegesprek over borstvergroting. De arts maakt met een tablet een scan van je bovenlichaam. Die scan wordt omgezet in een driedimensionaal beeld op een beeldscherm. De arts kan daarna de grootte van de borsten en de vorm van de protheses aanpassen terwijl je meekijkt. Je kunt je eigen bovenlichaam zien van voren, van opzij en van boven, alsof de borstvergroting al gedaan is. Ook bekijken we welke type prothese het beste bij je lichaam past.

Er wordt ook uitgebreid gesproken over de methode van het plaatsen van het borstimplantaat. Het is mogelijk het borstimplantaat achter de spier te plaatsen, onder de borstklier of achter zowel de spier als onder de borstklier (zogenaamd ‘dual plane’) te plaatsen. Dit is afhankelijk van de dikte van jouw eigen weefsel.

Vervolgens worden je vragen beantwoord en word je zo volledig mogelijk geïnformeerd over de voorbereiding, de behandeling, de nazorg, het te verwachten resultaat, en de mogelijke complicaties. 

Ervaringen zien van cliënten die je voor gingen? Bekijk de ervaringen hier.

 

 

 

 


Veelgestelde vragen

Wat is het resultaat van andere cliënten ?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Wat voor pijnstilling krijg ik voorgeschreven voor na de ingreep?

Je krijgt paracetamol en een aanvullende pijnstiller voorgeschreven.

Hoe lang moet ik de sportbeha dragen?

Dat verschilt per persoon. Over het algemeen is het in ieder geval de eerste 2 weken dag en nacht en daarna nog 2 tot 4 weken alleen overdag. De arts geeft aan wat voor jou noodzakelijk is.

Hoe snel na de ingreep mag ik weer douchen?

24 uur na de ingreep kun je alweer onder de douche. De sportbeha mag dan natuurlijk even uit.

Bekijk meer