Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Eerst een 3D-simulatie thuis

Benieuwd wat een borstvergroting voor jou kan doen, maar wil je nog niet meteen een afspraak maken? Bekijk dan met onze online 3D-simulator hoe je borsten eruit zien met verschillende maten protheses of grootte van de borsten. Ervaringen zien van cliënten die je voor gingen? Bekijk de ervaringen hier.

De afspraak met de chirurg

Tijdens je eerste afspraak bespreekt de chirurg je wensen, de mogelijkheden en helpt je met het vinden van de juiste maat prothese. Je past eerst een aantal cupmaten met de pasprotheses. Weet je ongeveer wat je wilt, dan volgt het Bey 3D-consult™. De chirurg maakt een 3D-scan van je bovenlichaam, waarmee hij via een speciaal software programma  verschillende maten op je eigen lichaam kan projecteren. 

Het gesprek met de consulente

Na het gesprek met de arts heb je een gesprek met de consulente. Zij zal je informatie geven over hoe het behandeltraject eruit zal gaan zien, informeren over de nazorg, de kosten en de tijdsplanning. De consulente is jouw contactpersoon en zal je tijdens het gehele traject begeleiden. Na dit eerste bezoek aan de plastisch chirurg en de consulente krijg je alle informatie mee naar huis. Ook de uitgebreide 3D-simulatie krijg je per e-mail toegestuurd.

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep kom je nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om je op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen je dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over je gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met jou.

Wanneer kom je in aanmerking?

Bijna alle vrouwen komen in aanmerking voor een borstvergroting. Er zijn niet veel voorwaarden:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je  bent niet zwanger
  • Je geeft geen borstvoeding
  • Je verkeert in goede algemene gezondheid


Verder kun je beter niet roken of in ieder geval tijdelijk stoppen met roken. Dit komt je algemene gezondheid ten goede, maar ook herstelt littekenweefsel makkelijker als je niet rookt en is de kans op complicaties kleiner.

*Behalve als de client via de zorgverzekeraar haar behandeling zal ondergaan. Dan worden de consultkosten bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.


Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten ?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Wat zijn de mogelijke risico’s en complicaties van een borstvergroting?

Een borstvergroting is een relatief veilige ingreep, maar het blijft een operatie met bijbehorende risico’s. Die hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Bekijk meer