088 9000 535 Maak een afspraak

Eerst een 3D-simulatie thuis

Benieuwd wat een borstvergroting voor jou kan doen, maar wil je nog niet meteen een afspraak maken? Bekijk dan met onze online 3D-simulator hoe je borsten eruit zien met verschillende maten protheses of grootte van de borsten.

De afspraak met de chirurg

Tijdens je eerste afspraak bespreekt de chirurg je wensen, de mogelijkheden en helpt je met het vinden van de juiste maat prothese. Je past eerst een aantal cupmaten met de pasprotheses. Weet je ongeveer wat je wilt, dan volgt het Bey 3D-consult™. De chirurg maakt een 3D-scan van je bovenlichaam, waarmee hij via een speciaal software programma  verschillende maten op je eigen lichaam kan projecteren. Je kunt het resultaat daarvan in 3D bekijken met een VR-bril. 

Het gesprek met de consulente

Na het gesprek met de arts heb je een gesprek met de consulente. Zij zal je informatie geven over hoe het behandeltraject eruit zal gaan zien, informeren over de nazorg, de kosten en de tijdsplanning. De consulente is jouw contactpersoon en zal je tijdens het gehele traject begeleiden. Dit eerste bezoek aan de plastisch chirurg en de consulente is bij ons altijd kosteloos* en je krijgt alle informatie mee naar huis. Ook de uitgebreide 3D-simulatie krijg je per e-mail toegestuurd.

Extra consult voor de operatie

Voor de ingreep kom je nog een keer bij ons langs voor het preoperatieve consult. Tijdens dit consult komt alles aan bod wat met de operatie te maken heeft. Om je op een veilige manier onder algehele narcose te brengen, heeft de anesthesist nog wat extra informatie nodig. We vragen je dan ook vooraf een vragenlijst in te vullen over je gezondheid. De uitkomsten bespreken we dan met jou.

Wanneer kom je in aanmerking?

Bijna alle vrouwen komen in aanmerking voor een borstvergroting. Er zijn niet veel voorwaarden:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je  bent niet zwanger
  • Je geeft geen borstvoeding
  • Je verkeert in goede algemene gezondheid


Verder kun je beter niet roken of in ieder geval tijdelijk stoppen met roken. Dit komt je algemene gezondheid ten goede, maar ook herstelt littekenweefsel makkelijker als je niet rookt en is de kans op complicaties kleiner.

*Behalve als de client via de zorgverzekeraar haar behandeling zal ondergaan. Dan worden de consultkosten bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.

Neem contact op of bekijk onze vestigingen

Plan nu online een afspraak voor een borstvergroting

U wilt een afspraak maken voor een borstvergroting in één van onze Uiterlijk & Huid klinieken. Om u goed voorbereid op een spreekuur te ontvangen stellen wij u een aantal aanvullende vragen.

1) Bent u tussen de 18 en 75 jaar oud?

2) BMI calculator

Bereken uw BMI score

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Leeftijd:

jaarLengte:

meterGewicht (kg):

kilo3) Bent u in de afgelopen 2 maanden langer dan 24 uur aaneengesloten in een buitenlands ziekenhuis verbleven? En/of bent in de afgelopen 2 maanden in aanraking/contact geweest met bedrijfsmatig gehouden levende varkens, vleeskalveren of vleeskuikens geweest?

4) Gebruikt u, of heeft u in de afgelopen 3 maanden voorgeschreven medicatie gebruikt?

Wij verzoeken u een actueel medicatie overzicht van huisarts of apotheek mee te nemen naar het consult.

5) Bent u eerder elders geopereerd aan een borstvergroting waar u niet tevreden over bent?

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten in uw leeftijdscategorie niet opereren. Wellicht kunnen wij u een alternatief aanbieden. Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Cliëntveiligheid vinden wij heel belangrijk. Omdat wij een medium care facility zijn mogen wij cliënten met een te hoog BMI niet opereren. Wellicht kunnen wij u wel een alternatief bieden.Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

Wij verzoeken u voor meer informatie contact met ons op te nemen via 0889000500. U kunt er ook voor kiezen hier uw telefoonnummer achter te laten dan nemen wij vandaag nog contact met u op.

U kunt een afspraak inplannen voor een eerste consult met de plastisch chirurg betreffende een borstvergroting. Het consult is geheel kosteloos en vrijblijvend. De operatie wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.

U kunt bij ons terecht voor een second opinion bij de plastisch chirurg. De kosten hiervan bedragen € 250,- Deze kosten dient u voorafgaand aan het consult te betalen. Beslist u in een later stadium om deze ingreep opnieuw door ons te laten uitvoeren, dan brengen wij deze € 250,-, in mindering op uw factuur.