Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Siliconen borstprotheses

Bij Bey gebruiken we vooral siliconen borstprotheses omdat dit het borstweefsel het beste benadert. Bij de borstprotheses is zowel de inhoud (een gel) als het omhulsel (de envelop) gemaakt van siliconenmateriaal. Het voelt zacht en soepel, neemt de temperatuur van het lichaam aan en kan jarenlang meegaan. Er is veel onderzoek gedaan naar de veiligheid van siliconenmateriaal als medische toepassing. Al onze implantaten zijn zowel nationaal als Europees officieel goedgekeurd voor gebruik. Bey gebruikt Mentor-borstprotheses van fabrikant Johnson & Johnson.

Rond, druppelvorm of anatomisch

Wij plaatsen meestal ronde protheses, maar er zijn ook druppelvormige oftewel anatomische protheses. Welke vorm geschikt is hangt af van de vorm van je eigen borst en hoeveelheid borstweefsel. De plastisch chirurg kan dit goed beoordelen. Ook wanneer deze implantaten het beste kunnen worden vervangen.

Plaatsing prothese: boven of onder de borstspier

Er zijn drie manieren om de borstprotheses te plaatsen: tussen je eigen borstweefsel en je borstspier, onder je borstspier of gedeeltelijk onder je borstspier en gedeeltelijk erboven (‘dual plane’). Lees hier meer over de manieren.

 

Veelgestelde vragen

Is een behandeling onder de 18 jaar mogelijk?

Bij Bey by Bergman Clinics voeren wij geen behandelingen uit onder de 18 jaar, met uitzondering van een aantal behandelingen bij de huidtherapeuten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, via 088 9000 535.
 
 

Kan ik in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is niet mogelijk bij Bey by Bergman Clinics.

Wat is het resultaat van andere cliënten ?

Onze Bey-ervaringen website is speciaal ontwikkeld om de ervaringen van andere cliënten die jou voor gingen te delen. Op deze website kun je alle voor & na foto's zien en persoonlijke ervaringen lezen.

Wat zijn de mogelijke risico’s en complicaties van een borstvergroting?

Een borstvergroting is een relatief veilige ingreep, maar het blijft een operatie met bijbehorende risico’s. Die hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Bekijk meer