Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Hoe een kaak- en hals liposuctie een verjongde uitstraling geeft

25-10-2023

Als het om verjonging gaat, denken velen vaak aan gezichtscrèmes, anti-agingbehandelingen of zelfs plastische chirurgie. Maar wist je dat een subtiele ingreep zoals kaak- en hals liposuctie een opmerkelijk verschil kan maken in jouw algehele uitstraling? Bij Bey by Bergman Clinics begrijpen we de kracht van deze procedure en hoe deze jou kan helpen bij het bereiken van een jeugdige en frisse look.

Hoe werkt een kaak- en hals liposuctie?

Het natuurlijke verouderingsproces en genetische factoren kunnen leiden tot ophoping van vet in de kaaklijn en hals. Dit kan resulteren in een minder gedefinieerde kaaklijn, een dubbele kin en een algeheel verouderde uitstraling. Kaak- en hals liposuctie is een effectieve manier om overtollig vet in deze gebieden te verwijderen en de contouren van jouw gezicht te verbeteren. De hals en kaaklijn kunnen meestal fraai worden verbeterd door het opgehoopte vet te verwijderen middels tumescent liposculpture. Kaak- en hals liposuctie is een minimaal invasieve procedure die meestal wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Tijdens de ingreep maakt de chirurg kleine incisies en gebruikt hij een dunne canule om het ongewenste vet op te zuigen. Het resultaat is een strakkere en jeugdigere kaaklijn en hals. Omdat de incisies klein zijn, zijn littekens minimaal en is de hersteltijd kort.

Voordelen van kaak- en hals liposuctie:

  • Verbeterde gezichtscontouren: door het verwijderen van overtollig vet in de kaak en hals wordt de kaaklijn scherper en de hals strakker, waardoor jouw gezicht een jeugdige uitstraling krijgt.
  • Minimale downtime: de meeste patiënten kunnen na enkele dagen tot een week weer hun normale activiteiten hervatten.
  • Langdurige resultaten: de resultaten van kaak- en hals liposuctie zijn over het algemeen langdurig, waardoor je lang kunt genieten van jouw jeugdige uitstraling.
  • Zichtbare verbetering zonder opvallende littekens: de kleine incisies resulteren in nauwelijks zichtbare littekens, waardoor jouw behandeling discreet blijft.

Is kaak- en hals liposuctie geschikt voor jou?

Deze procedure is met name geschikt voor mensen die last hebben van overtollig vet in de kaak en hals en op zoek zijn naar een niet-chirurgische oplossing voor verbeterde gezichtscontouren. Pas wanneer ook de spieren verslapt zijn of er een zeer groot overschot aan huid is, kan een operatieve halslift of facelift in aanmerking komen. Het is belangrijk om een consult te plannen met een ervaren chirurg om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw specifieke behoeften en verwachtingen.

Bij Bey by Bergman Clinics zijn we toegewijd aan het helpen van onze patiënten bij het bereiken van gewenste resultaten. Kaak- en hals liposuctie is een effectieve en minimaal invasieve manier om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw gezichtscontouren te verfijnen. Als je geïnteresseerd bent in deze procedure, neem dan contact op voor een persoonlijk consult met een van onze deskundige chirurgen.