Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Terug in vorm na de zwangerschap: Maak kennis met de Mommy Make-Over!

08-08-2023

De zwangerschap is een prachtige fase in het leven van een vrouw, maar het kan ook zijn tol eisen van het lichaam. Na de bevalling ervaren veel vrouwen veranderingen in hun figuur en zelfvertrouwen. Lichaamsbeweging is op zichzelf dan niet altijd voldoende om het gewenste lichaam en zelfbeeld weer te bereiken. Het kan zijn dat er resterende uitdagingen zijn, zoals overtollige huid, verslapping en andere veranderingen die moeders kunnen ervaren. Juist voor deze situaties biedt de Mommy Make-Over een uitkomst. Bey by Bergman Clinics biedt deze procedure aan die vrouwen helpt om weer in vorm te komen na de zwangerschap. In dit blog gaan we dieper in op de Mommy Make-Over en de voordelen ervan.

Wat is een Mommy Make-Over?

Na de zwangerschap kan je last hebben van slappe borsten, losse en uitgerekte buikhuid, om nog maar te zwijgen van gescheiden buikspieren die met geen enkele oefening kunnen worden hersteld. Met een Mommy Make-Over bij Bey by Bergman Clinics helpen we je door een borstcorrectie en buikwandcorrectie in één ingreep te behandelen. Je bepaalt helemaal zelf wat je wil laten corrigeren. De één kiest voor een borstvergroting met buikwandcorrectie, de ander voor bijvoorbeeld een borstlift met buikwandcorrectie.

Borstcorrectie: Tijdens de zwangerschap en borstvoeding kan de borstomvang en vorm veranderen. Veel vrouwen merken dat hun borsten na de bevalling slapper zijn geworden. Een Mommy Make-Over biedt de mogelijkheid om de borsten te liften en indien gewenst een borstvergroting uit te voeren. Hierdoor krijgen vrouwen weer volle en stevige borsten, wat bijdraagt aan hun zelfbeeld. 

Buikwandcorrectie: Een veelvoorkomend probleem na de zwangerschap is overtollige huid en verslapping van de buikspieren. Ondanks een dieet en lichaamsbeweging kan het moeilijk zijn om een strakke en platte buik te krijgen. Met een buikwandcorrectie tijdens de Mommy Make-Over kan overtollige huid worden verwijderd en de buikspieren worden verstevigd. Dit resulteert in een strakkere en meer gedefinieerde buik, waardoor vrouwen zich weer comfortabel voelen in hun eigen lichaam. 

Wat zijn de voordelen van een Mommy Make-Over?

De Mommy Make-Over biedt tal van voordelen voor vrouwen die hun lichaam na de zwangerschap willen herstellen. 

Een van de belangrijkste voordelen van een Mommy Make-Over is dat het maatwerk biedt. Elke vrouw heeft haar eigen unieke veranderingen in haar lichaam na de zwangerschap en bevalling. Een Mommy Make-Over kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van elke vrouw. Of je nu overtollig vet wilt verwijderen, je buikspieren wilt verstevigen of je borsten wilt vergroten, een Mommy Make-Over kan op maat worden gemaakt om aan je individuele wensen te voldoen.

Een Mommy Make-Over is meer dan alleen een cosmetische ingreep. Het is een investering in jezelf en je eigen welzijn. Door voor jezelf te zorgen en de veranderingen in je lichaam aan te pakken, geef je jezelf de kans om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen.

Hoe moet je je voorbereiden op een Mommy Make-Over?

Voorbereiden op een Mommy Make-Over is essentieel om ervoor te zorgen dat je een succesvolle ingreep en een soepel herstelproces hebt. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om je voor te bereiden op een Mommy Make-Over:

Tijdens je eerste afspraak neemt de chirurg alle tijd om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Om het helingsproces te versnellen en te verbeteren, is het belangrijk om te stoppen met roken. Roken kan de bloedcirculatie belemmeren en het herstelproces vertragen. Daarnaast geldt dat hoe beter je conditie is vóór de behandeling, hoe sneller het herstel zal verlopen. Het is ook bevorderlijk voor het genezingsproces om voldoende te bewegen, gezond te eten en voldoende rust te nemen. Door deze gezonde gewoonten te hanteren, geef je je lichaam de beste kans om optimaal te herstellen na een ingreep. Voor het gehele traject over deze behandeling wordt hier meer uitleg gegeven. 

Voor wie is een Mommy Make-Over geschikt?

Een Mommy Make-Over is geschikt voor vrouwen die na de zwangerschap veranderingen in hun lichaam hebben ervaren. Je bent op je best als je jezelf bent. Jij bepaalt hoe dat eruit moet zien. Als dat betekent dat je iets wil veranderen, staan onze ervaren plastisch chirurgen voor je klaar. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij Bey by Bergman Clinics en ontdek de mogelijkheden.