Informatie gevonden of heb je nog vragen?

Henk

Behandeling: Buikwandcorrectie

Specialist: Dr. Yassir Eltahir

Henk is 34 jaar en heeft een borstcorrectie en buikwandcorrectie laten doen bij Bey by Bergman Clinics. Bekijk hier zijn ervaring.

Mijn naam is Henk, ik ben 34 jaar en ik heb een borstcorrectie en buikwandcorrectie laten doen bij Dr. Yassir Eltahir. Ik kijk met een stuk meer zelfvertrouwen naar mezelf na de operatie. Ik kan nu spontane dingen doen, zoals zwemmen. Ik hoef geen strakke kleding meer aan om huidplooien te verbergen. Nu kan ik dingen doen zonder dat ik word belemmerd en in mijn achterhoofd houd dat mijn lichaam er niet strak uitziet.

Acht jaar geleden ben ik 50 kilo afgevallen op eigen kracht. Hierdoor had ik veel huidoverschot, wat me erg onzeker maakte. Ik durfde niet te zwemmen en had altijd strakke kleding aan om het te verbergen. Dus ik was wel gespannen voor het hele voortraject.

Het traject heb ik als enorm gastvrij ervaren. Ik voelde me direct welkom en werd op mijn gemak gesteld door de assistentie en dokter Eltahir. Het is een rustige man en alles wordt keurig uitgelegd over de herstelperiode, wat je te wachten staat.

De zorg en ondersteuning van het medisch team vond ik fantastisch. Het is net alsof je in een hotel zit. Je bent geopereerd en er komen zoveel lieve verplegers bij je langs om je te verzorgen.

Ik heb de hulp van Dr. Eltahir als zeer prettig ervaren. Het is een hele rustige en lieve man. Hij stelt je op je gemak, zegt precies wat er gaat gebeuren. Dus ik raad hem zeker aan.

Mijn zelfbeeld is veranderd na de operatie. Ik ben veel zelfverzekerder geworden door het niet meer hoeven te verbergen van al die huidplooien.

Voor mensen die overwegen om een buikwandcorrectie of borstcorrectie te doen, zou ik je zeker aanraden om je erin te verdiepen. Het is zeker de moeite waard, want het helpt je echt verder te gaan in je leven en het helpt je zelfvertrouwen te verbeteren.

Ik kijk met een stuk meer zelfvertrouwen naar mezelf na de operatie.

- Henk

Meer ervaringen

Marita

Behandeling: Buikwandcorrectie

Specialist: Dr. Yassir Eltahir

Mijn zelfbeeld is enorm positief veranderd.

Wil je een consult boeken?

Dan bellen wij je graag terug

Maak een afspraak

Heeft u vragen?

Bel ons dan op het volgende nummer:

088 9000 535