088 9000 535 Maak een afspraak

Dokter Molders heeft na haar artsenopleiding te Amsterdam zich gespecialiseerd tot dermatoloog in het UMC Groningen. Hier is zij 1,5 jaar staflid geweest en heeft zich verder kunnen bekwamen in o.a. de melanomenzorg, flebologie en het onderwijs.

 

Drs. Molders heeft een speciaal ‘oog’ ontwikkeld voor het herkennen van o.a. huidkanker met behulp van dermatoscopie. Zij volgde o.a. een verdiepingsstage in Leiden, bij Prof. W. Bergman en Dr. N. Kukutsch, aangevuld met een internationale specialisatie in Graz (Oostenrijk) bij Prof. H. Kittler, Prof. G. Argenziano en Prof. W. Stolz van de “International Dermoscopy Society”. Dit heeft ertoe geleid dat zij voor Nederland samen met enkele ervaren dermatologen en huisartsen diverse nascholingstrajecten heeft ontwikkeld en gedoceerd, waaronder de “Groene vlaggen cursus” voor de eerste lijn (www.optoderma.nl).Als dermatoloog is zij aangesloten bij de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie),  lid van de IDS (International Dermoscopy Society) en actief in de subdomeingroep dermatoscopie van de NVDV.

Sinds 1 januari 2019 is zij naast haar functie als dermatoloog in Medisch Centrum Leeuwarden, ook voor 1 dag per 2 weken werkzaam in de Bey by Bergman Clinics in Heerenveen.