088 9000 535 Maak een afspraak

Dokter Tanaydin, is per juli 2018 werkzaam als plastisch chirurg bij BEY by Bergman Clinics in de vestigingen Zwolle en Heerenveen. Hij is als MD, PharmD zowel gespecialiseerd in Plastische Chirurgie als in Farmacie. Tijdens zijn opleiding heeft hij diverse fondsen gewonnen waaronder de “Groninger Funds for Excellent students”.

Tijdens zijn opleiding tot plastisch chirurg heeft hij zich gespecialiseerd in de Esthetische Plastische Chirurgie. Hiervoor heeft hij een officiële opleidingsstage gevolgd gedurende 6 maanden in het beroemde Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro, Brazilie. Hier heeft hij van de beste plastisch chirurgen ter wereld de nieuwste technieken geleerd op het gebied van botox- en fillerbehandelingen, peelings en aangezichtschirurgie zoals facelift, boven- en onderooglidcorrecties en borst- en bilvergrotingen.

In 2017 heeft dokter Tanaydin in Zwitserland het Europees examen voor de Plastische-, Reconstructieve- en Esthetische Chirurgie (EBOPRAS) met succes afgelegd. 

Sinds juli 2018 is dokter Tanaydin werkzaam als plastisch chirurg bij Bergman Clinics.  Hij werkt op de vestigingen van Bey by Bergman Clinics in Heerenveen en Zwolle. Daarnaast is hij gespecialiseerd op het gebied van injectables en geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen om zijn kennis en vaardigheden met hen te delen. 

Dokter Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).