088 9000 535 Maak een afspraak

Dokter Tanaydin is per juli 2018 werkzaam als cosmetisch arts bij BEY by Bergman Clinics in de vestigingen Zwolle en Heerenveen. Tijdens zijn opleiding heeft hij diverse fondsen gewonnen waaronder de “Groninger Funds for Excellent students”.

In 2017 heeft dokter Tanaydin in Zwitserland het Europees examen voor de Plastische-, Reconstructieve- en Esthetische Chirurgie (EBOPRAS) met succes afgelegd. Dokter Tanaydin heeft een officiële opleidingsstage gevolgd gedurende 6 maanden in het beroemde Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro, Brazilie. Hier heeft hij van de beste plastisch chirurgen ter wereld de nieuwste technieken geleerd op het gebied van botox- en fillerbehandelingen, peelings en aangezichtschirurgie.

Sinds juli 2018 is dokter Tanaydin werkzaam als cosmetisch arts bij Bergman Clinics.  Hij werkt op de vestigingen van Bey by Bergman Clinics in Heerenveen en Zwolle. Hij is gespecialiseerd op het gebied van injectables en hij geef regelmatig trainingen aan andere artsen om zijn kennis en vaardigheden met hen te delen. 

Dokter Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).