088 9000 535 Maak een afspraak

Plastisch Chirurg Dokter Tanaydin is per juli 2018 werkzaam bij BEY by Bergman Clinics in de vestigingen Zwolle en Heerenveen. Hij is met name gespecialiseerd in minimaal invasieve cosmetische behandelingen van het gelaat. Tijdens zijn opleiding heeft hij diverse fondsen gewonnen waaronder de “Groninger Funds for Excellent students”.

In 2017 heeft dokter Tanaydin in Zwitserland het Europees examen voor de Plastische-, Reconstructieve- en Esthetische Chirurgie (EBOPRAS) met succes afgelegd. Tijdens zijn opleiding tot plastisch chirurg heeft hij zich gespecialiseerd in de Esthetische Plastische Chirurgie. Dokter Tanaydin heeft een officiële opleidingsstage gevolgd gedurende 6 maanden in het beroemde Pitanguy Instituut in Rio de Janeiro, Brazilie. Hier heeft hij van de beste plastisch chirurgen ter wereld de nieuwste technieken geleerd op het gebied van botox- en fillerbehandelingen, peelings en aangezichtschirurgie.

Hij is gespecialiseerd op het gebied van injectables en hij geef regelmatig trainingen aan andere artsen om zijn kennis en vaardigheden met hen te delen. 

Dokter Tanaydin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).