088 9000 535 Maak een afspraak

Dokter De Wildt studeerde geneeskunde aan de Universiteit Maastricht en specialiseerde zich tot plastisch chirurg in de Isala Klinieken te Zwolle en het Universitair Medisch Centrum Groningen. In 2015 behaalde hij het Europees examen voor plastische chirurgie. In het laatste jaar van zijn opleiding deed hij een stage reconstructieve microchirurgie in het toonaangevende Chang Gung Memorial Hospital in Taiwan. Dit is de grootste afdeling plastische chirurgie ter wereld en staat wereldwijd bekend om de complexe operaties die er gedaan worden.

Na zijn opleiding werd dokter De Wildt geselecteerd voor het fellowship van de Dutch Association for Facial Plastic and Reconstructive Surgery in Rotterdam. Tijdens dit fellowship legde hij zich in de Velthuis Kliniek toe op de esthetische chirurgie van het gelaat, in het bijzonder facelifts, ooglidcorrecties en neuscorrecties. In het Erasmus Medisch Centrum bekwaamde hij zich verder in de reconstructieve chirurgie van het hoofd-hals gebied, bijvoorbeeld na het verwijderen van een tumor of na een trauma.

Per april 2017 zal dokter De Wildt werkzaam zijn als plastisch chirurg bij Bergman Clinics in de vestigingen Heerenveen en Groningen.

Naast zijn werk bij Bergman Clinics is dokter De Wildt werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden, waar hij ook betrokken is bij de opleiding van plastisch chirurgen. Bij Bergman Clinics zal hij zich voornamelijk concentreren op de plastische chirurgie van het gezicht en de borsten.

"Mijn werkwijze kenmerkt zich door laagdrempelig en persoonlijk contact. Ik luister goed naar uw wensen en geef eerlijk advies over een ingreep, ook als dat betekent dat een bepaalde operatie mijns inziens beter niet kan worden uitgevoerd. Ik streef vooral naar een natuurlijk resultaat; andere mensen mogen eigenlijk niet zien dat u bent geopereerd."

Dokter De Wildt is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).