088 9000 535 Maak een afspraak

Dokter Khoe is geboren en opgegroeid in Enschede. Na het afronden van het gymnasium volgde hij simultaan de studies bedrijfskunde en geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor deze laatste studie behaalde hij voor zowel zijn doctoraal- als artsexamen het predicaat cum laude.

Tijdens zijn opleiding en werk heeft hij ervaring opgedaan in de esthetische chirurgie en in behandelingen met injectables (botox en fillers). Zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde hij in het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Medisch Centrum Leeuwarden. Bij prof. dr. B. van der Lei volgde hij een esthetisch fellowship.

Van 2013 tot 2016 was hij werkzaam als plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds oktober 2015 versterkt hij het specialistenteam van Bergman Clinics en houdt dokter Khoe zich bezig met cosmetische chirurgie en rimpelbehandeling met behulp van Injectables (botox en fillers) bij onze vestigingen in Groningen en Heerenveen.

Dokter Khoe houdt zich bezig met het organiseren van verschillende congressen en nascholingen. Daarnaast zit hij in het bestuur van verschillende commissies. Naast de esthetische chirurgie heeft hij als aandachtsgebieden reconstructieve en microchirurgie, hoofd-hals en mammachirurgie.

Om optimaal op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in zijn vakgebied neemt dokter Khoe regelmatig deel aan binnen- en buitenlandse congressen. Hij is lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie).